söndag 17 maj 2009

Sjuuuuk. :(((

Sjuk sjuk. :( Det är inte helt okej, för det förstörde hela dagen igår. Jag såg fram emot igår. Jag skulle jobba några timmar med pappa på morgonen, sen tänkte jag springa, chilla i solen och läsa, och på kvällen... EUROVISION! Hemma hos Hanna, med glittertema och Ben & Jerry's. Men nej. Istället låg jag och dog på min brors soffa och såg på Disney Channel hela dagen (Hannah Montana-maraton med senaste säsongen = nice), vilket inte precis var hur jag tänkt mig det.

Men jag gillade Norges låt, så jag är nöjd med resultatet. Eller nej, egentligen inte, visserligen gillade jag Arash låt (nej, jag tänker inte stava till Azerbadjan! Eller vänta nu lite...), och Islands var inte så tokig, så resultatet så var helt okej, men Sverige? Pinsamt. Oerhört pinsamt. Men ja, det händer ju sällan att låten man röstar på vinner, så jag klagar inte så mycket. Bara lite.

Nu har Acksälls TV-kontroll fått damp dock, så nu har jag fastnat på Barnkanalen. ÅH, hemska öde!!!

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Chriss sa...

Jag är också sjuk :( Eller håller på att bli, i alla fall.

Jag tyckte faktiskt att Norges låt var sådär; jag fattar liksom inte vad det är som är så fantastiskt med den. Men, ja, helt okej som vinnare.
Men jag gillade också Arash. Och Storbritanniens bidrag, men det är bara för att jag är en musikal-älskare.
Jag är inte så förvånad över Sveriges resultat heller, faktiskt. Antingen tycker man låten är bra eller så gör man inte det. Och Europa tyckte uppenbarligen inte att den var bra. Men vi kommer igen nästa år! :D

Ell sa...

Han var så söt, norska killen. Och låten var fin, jag tror det är det. Den hade lite pop över sig, men den var ändå speciell. Typ därför den är så bra. :P