söndag 17 maj 2009

The F-Word

Det är ju iofs inte något nytt att jag och min mamma har samma smak när det kommer till män. Min syster har till och med visat på bra smak då och då genom att hålla med oss. Men jag det är inte ofta man hittar någon som inte bara faller mig, min syster och mamma i smaken, men även min bror:

"Nu tänkte jag ta och se på hells kitchen med Gordon Ramsay. Han är ju bara för bra som kock och att skrika på folk. Det är show business i världsklass. Jag får aldrig nog av att titta på hans program även fast han har typ 3 olika just nu. Kanske F-word för att han inte skriker så mycket där men det är ju bra ändå. Aja nu kom stora systern in, dags för Ramsay :D"

Såna där grejer hittar jag när jag kollar in min brors blogg. And oh, yes, that is a new obsession coming up. Men vi vet hur det går till nu, så jag behöver inte gå in mer på det. Det börjar till och med bli ganska tråkigt och förutsägbart, jag vet inte om jag ska vara glad att mina obsessions inte är lika påfrestande som de brukade vara... eller, you know, spåra ur totalt och börja stalka folk. I don't know. Jag måste nog diskutera pros and cons med mig själv innan jag köper flygbiljetter och plockar sopor ur... jag lämnar den där meningen nu.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: