lördag 17 januari 2009

Man down

Det här är första gången på väldigt många månader som jag inte sitter vid Harvey och skriver, för han är skadad! Jag vet inte ens vad som hänt, plötsligt hade en skruv bara hoppat ur och nu knakar han obehagligt varje gång jag öppnar honom om halva innehållet syns. Så imorgon ska jag ta honom till Expert och se om de kan laga honom.

Idag ska jag försöka föra över mina viktiga filer på honom till R2 (min stationära), men bara för att jävlas har mitt USB-minne såklart dött! Det funkade fint runt sju igår, men när jag kom hem igen vid tolv, då hade det begått självmord. Fy fan vad lack jag blir.

Ikväll ska jag se The Curious Case of Benjamin Button med mamma och lillasyster, så det ska bli nice i alla fall, trots att den verkar vara helt sjukt lång. Fram tills dess ska jag plugga körkortsteori vilket är hysteeeriskt roligt. Jag har 20 distanstest jag kan göra, och tjugo lektioner, vilket innebär att jag ska ta ett test per lektion. Kul jul? Det blir bättre: varje test har 70 frågor, och jag har glömt all teori jag läste förra året, så alla frågor måste jag läsa i boken efter svaret på. Jag kommer antagligen vara grymt bra på trafikregler när jag är klar, men shit pommes vad tråkigt det kommer vara tills dess.

That's enough of that shit.

3 kommentarer:

Chriss sa...

Jag hatar körkortsteorin.

Ell sa...

Jag med. Den. Ska. Dö.

Christine sa...

Men körkortsteorin verkar inte så svår? Jag köpte boken i onsdags, har plöjt drygt hälften och det är antingen rätt uppenbara saker eller sånt som inte är överdrivet svårt att lära sig...jag tycker själva körningen är det man ska oroa sig för om något :P