onsdag 7 januari 2009

En oerhört produktiv dag

Jag har haft en löjligt produktiv dag. Jag vågar mig helt klart på att säga mest produktiv i år, och det säger en del för jag har ju redan flyttat en gång i år. Nej, jag skojade bara, men det var länge sen jag fick såhär mycket gjort.

Först, arbetsförmedlingen. Jag ville egentligen inte gå dit, men om ni inte omedelbart förstår den känslan kan jag nog inte förklara den. Jag träffade Marcus för ett par dagar sen, och när jag sa att jag skulle dit var hans reaktion "åh, nej, hemskt, mitt mål i livet är att aldrig behöva gå dit". Sen gillar jag inte tanken på att få pengar därifrån om tre månader om jag inte har ett jobb. För det första finns det nog folk som behöver dem bättre, för det andra så måste jag ha ett jobb då, och för det tredje så gillar jag verkligen inte tanken på att få pengar utan att göra något. Jag är knappt tjugo, jag vill inte vara en sån människ än.

Efter det gick jag till bilskolan, och det smidiga är att de har två kontor: ett nära mitt gymnasium, och ett nära arbetsförmedlingen. Så jag bytte, köpte tjugo lektioner, och bokade upp alla i januari. Jag satsar såå på att ha körkort innan jag fyllt tjugo. GO ME!

Och sen, när jag kom hem, skrev jag ut en blankett från skatteverket för att byta namn. Yes, ni läste rätt. Men inget avancerat, jag ska bara gå från Ingrid Ellen till Ellen Angelina eftersom jag är sååå trött på att heta Ingrid hos massa dryga myndigheter. Så jag hoppas det går igenom, annars nöjer jag mig med att bara vara Ellen. Och för er som undrar: första gången är gratis så länge man behåller ett originalnamn.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: