fredag 9 januari 2009

Suit up!

Så awesome bild, hahahah.

But, not at all the point. För de som har missat det har jag sett en himla massa på How I met your mother på senaste tiden, och snart har jag tagit mig igenom alla hittills visade avsnitt, vilket alltid är en bittersweet känsla såhär när man hittat en så bra serie.

För den är bra. Genial, nästan. Den har en helt uppfuckad kronologisk ordning, vilket är så nice. Och geniala karaktärer, jag menar, Barney (bilden) kan, för att citera Marcus, "vara den bästa karaktären i TV-historien" (eller det var iaf vad han menade). Lägg till ett onödigt användande av ordet 'awesome', och ni förstår vad jag menar.

Men det tar inte slut där!!! Vet ni vilken huvudpersonen Ted Mosbys absoluta favoritfilm ever är? Som han älskar så mycket att han ser den på julafton? Star Wars! Och då är han dessutom söt och rolig och allt annat det där man vill ha i en kille. Min bror sa till och med att vi skulle bli ett bra par.

Dock är det inte detta som är problemet, nej nej, jag har för länge sedan försonat mig med tanken på att aldrig kunna hitta riktiga killar som lever upp till mina krav: nej, problemet är Trams.

Japp, ni läste rätt: Trams. Denna påstått fantastiska person som älskar Star Wars precis lika mycket som jag gör, är ett fan av samma sitcom-serier som jag, och som i mångt och mycket har samma smak när det kommer till killar. Hennes reaktion när jag berättar om denna fantastiska serie och varför hon måste se den är något som jag enbart kan beskriva med bokstavskombinationen "pjaehh". Hon planerar att se den... ja, gud vet när.

WHAT!? Efter min fantastiskt awesome beskrivning här, är det någon som inte vill se den? Nej, exakt. Men Trams "Pjaehh" Nenzen kanske ska se den snart. Eventuellt. HMPF. Så min stora fråga är då om jag ska tjata ihjäl henne, eller vägra prata med henne tills hon ser den? Eller låta det vara (yeah, like THAT'S ever going to happen)...

That's enough of that shit.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men, vad knasigt av henne!! Jag tycker du ska sluta prata med henne!

Åh, jag tycker också om Barney, han är asskön!! :D

Chriss sa...

Jag har tänkt se den skitlänge, så nu får jag ta och göra det!

Trams är konstig.

Ell sa...

Jag älskar Barney! XD Och ja, jag får nog sluta prata med henne.

JAAAA, annars slutar jag prata med dig med! XP