lördag 3 januari 2009

Gott nytt år

Oj, det var ett tag sen, så jag tror jag ska, kronologiskt, sammanfatta det som hänt och som är värt att nämnas om de senaste dagarna.

Det nya året började fantastiskt genom att jag bara några timmar innan brutit en av mina principer och köpt en ljudbok. I know. Men det var Brideshead Revisited inläst av Jeremy Irons, och jag skulle nog bryta rätt många andra principer för det. Det är som sex OCH choklad (Jeremy är sexet, och boken chokladen).

Nyår var förstås nice, men bilderna jag tog blev inte så fantstiskt bra som fyrverkerierna faktiskt var. WOW. Så värt att stå och frysa i fyra timmar för. Men vi träffade tre trevliga killar som vi pratade med, så allt var niiice.

Vad mer... tja, jag är hemma nu, DET är nice om något. Vi blev utslängda lite för tidigt ur vårt rum, men det var väl okej i alla fall. Hur som helst, hemma, mitt rum, mina grejer. Love it. Trots att mitt rum inte ser ut som det brukar (inte en enda affisch på väggarna), så känns det precis som det ska. Jag är förvånad, jag har alltid trott att affischerna och bilderna var the soul and essence of my room, men uppenbarligen är det något annat.

Nu har jag börjat titta på How I met your mother, vilket är en vääldigt bra serie. Varför har jag inte sett den tidigare? (Okej, jag vet, jag har inte riiiktigt haft chansen, men what the frell) Som vanligt, lite kär i söta, töntiga huvudpersonen, men det låter ju som jag, så no shocker there.

Och så nyårslöftena såklart, höll på att glömma dem. Förutom det vanliga (träna, knulla, och ta körkort) så är mitt nya ganska bra, jag ska försöka utveckla mitt skrivande genom att varje dag skriva 300 ord, eller tillbringa en halvtimme med typ karaktärsutveckling, plot planning, samla bakgrundsinfo, och så vidare. Hittills har det fungerat bra, vi får se hur länge jag klarar det.

Btw, så är skylten som satt i en bokaffär på nyårsafton genial. Mitt motto, typ.

That's enough of that shit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hittade det här programmet (Write Or Die, man blir straffad om man släpper tangentbordet) och tänkte på dig: http://lab.drwicked.com/writeordie.html