fredag 22 april 2005

Träslöjdsteorier.

Jag har en teori om träslöjden. Eller nu när jag tänker på det har jag ett par, så jag ska nog skriva ner dem här så att ni kan få ta del av mina fantastiska idéer. Nu vet jag ju att t.ex. min enda sanna vän Karro (Karro är min enda sanna vän, nämligen. Jag tror det var för att alla andra dissade mig en gång när jag behövde sällskap. I alla fall.) kommer att antingen invända fruktansvärt mot mina teorier, men sen kan hon ju chocka en gneom att hålla med helt och hållet, eftersom det är skolan det rör sig om.

Okej, mina teorier alltså:

Jag tror att det är träslöjdslärararna som står för vandalismen av dagens skolor. Ja, faktiskt. Det är de som sparkar sönder speglar, glasdörrar, drar ner lister och skitar ner på toaletterna. Varför? Jo, dels för att jag är säker på att de får betalt för varje träbit som de sparar in. Kan de visa rektorn i slutet av månaden hur mycket material som inte är använt och som de kan sälja dyrt till företag som tillverkar tandborstar, då höjer rektorn deras daliga betalning på tio kronor till kanske 15 000 i månaden. Och det är ju bra för dem.

Dessutom är ju alla träslöjdslärare alltid noga med att man städar (Utom idag, men det återkommer jag till) där. Det är förklaringen till att de skitar ner på toaletterna. Saken är den att det är inte eleverna som skitar ner på toaletterna, det är träslöjdslärarna. Eleverna har nämligen bättre saker för sig, som att typ klotttar på bänkar, spela air hockey, eller aega Jojje i biljard. Träslöjdslärarna stannar alltså kvar till slutet av skolan, sen skitar de ner toaletterna och drar. För att städarna ska få jobb.

Städarna och träslöjdslärarna har nämligen ett nära sammarbete, och i det ingår att TL (Träslöjdslärarna) ska ge S (Städarna) jobb, men inte för mycket. Därför måste vi elever städa träslöjdssalarna. I gengäld talar inte städarna om för rektorn att det är träslöjdslärarna som står för vandalismen.

Men idag, så behövde vi inte städa ordentligt! Bror (läraren) uppmuntrade mig till att bara ösa ner allt på golvet! Det betyder antingen att han verkligen var så stressad som han hävdade, eller att det är krig mellan TL och S just nu. Vilket konsekvenser det kan få för skolan vågar man väl knappast spåna i?

Det ni, hade ni tänkt på det? Dessutom var vi bara tre stycken som kom till sista lektion - hemkunskap - och läraren var lite småförkyld så vi fick gå hem. Känns som en väldigt seriös fredag.

Dessutom dröjer det fyra veckor till nästan fredag som jag går i skolan på. Det ni! :P

Over and out.

Inga kommentarer: