måndag 25 april 2005

Krig och kärlek.

"Min käre broder kom hem förut och sa "När du ser mig kommer du säga: 'Och vad fan har du gjort'!". Han kommer in i köket, och det första jag säger är "Och vad fan har du gjort?". Det jag såg då var att han hade ett rött märke på en ögonlocket och lite rivmärken under samma öga.

Det visar sig att han har varit i slagsmål med skolans idiot - Johan Björklund. Broder hade fällt Johan när han gick genom korridoren, och sen hade slagsmålet varit ett faktum. Björklund hade väl inte fått lika mycket stryk, men Broder hävdar ändå glatt att han säkert hade klarat sig bra även om det inte kommit folk och dragit bort Björklund.

Dessutom hade Broder blåmärken - tydliga - på hela kinden, man såg verkligen att någon rivit och klöst där. Skitfult är det. Så nu ska Broder kasta sten genom Björklunds fönster, för han var inte riktigt medveten om hur han såg ut. Idiot..."

Taget ut min dagbok på Helgon idag. :P

Fick mig att fundera lite här, min bror känner mig nog alltför bra. Till exempel kommer han in i mitt rum ibland och säger saker som "Vill du ha en anledning att kalla mig slyna?" "Vadå?" undrar jag, som bestämmer för att jag under inga som helst omständigheter ska säga 'slyna' till honom. "Vet du när jag börjar imorgon?" Kan ju inte betyda något bra, så jag säger: "Jävla slyna, när då?" utan att tänka på det, och där är jag fast i fällan.

Broder (Som fått namnet för att inte förväxlas med TL, som heter Bror. Han skulle iofs kunna få heta TL, men...) skrattar och säger att han visste att jag säger det. Jag blir sur för att jag är så lättgenomskådad och tycker att Broder borde skaffa ett liv. Känner man mig så bra så är det ett tydligt tecken på att man inte har ett.

Dessutom har Broder en kompis i Örebro (De lärde känna varandra förra veckan och har pratat i telefon varenda dag sen dess), som sagt att om någon bråkar med Broder så ska Örebrokillen komma och spöa honom direkt. Ska jag vara helt ärligt skulle det inte gör mig någonting om Björklund fick spö någon gång snart...

"Du är USA. Och alla som är kära i dig, det är Sovjetunionen. Och Dennis är ju störst, så han får vara Ryssland. Sen har vi ju X, som är Kuba, där Sovjet förvarar sina kärnvapen, redo att gå in i USA..."

Emotionell kubakris var det. Lagom bra där, om det nu stämmer. X är i det här fallet X som i okänt, och inte X som ex, alltså någon jag varit ihop med. Nä, så kul ska vi inte ha det här. Det räcker väldigt bra som det är, om ni vill veta min åsikt.

Vad gjorde USA egentligen under Kalla kriget? Undertecknad har nämligen inte en aning om vad hon ska göra, och det hade uppenbarligen inte USA heller, om man ska tro på Muskot. Därför har jag kommit till slutsats att det är bäst att ta tjuren vid hornen (Ryssland vid kärnvapnen? Nej, vänta lite...), och hoppa framför tåget. Bättre nu än aldrig...

Hmm... glass och Roxette är ju rätt trevligt nu när man tänker på det. Kanske ska fortsätta spela Chances på högsta volym och vråla lite för inlevelsen skull? Och hoppas att Broder inte blir döv på kuppen...

Over and out.

Inga kommentarer: