torsdag 28 april 2005

Avslutningsfotografering.

Avslutningsfotografering idag. Vår klass lyckades inte riktigt komma överens om ett bestämt teman, så folk hade lite vad de ville. De vi officiellt hade var nyvaken, musik, 70/80-tal, sommar och uteliggare, om jag inte kommer ihåg fel. Så alla var utklädda till lite olika, och vissa var inte utklädda alls.

Å andra sidan kanske man inte ska klaga, det lär beskriva vår klass ganska bra. Inte att alla är musikintresserade uteliggare med sommarfetisch, men - för att citera Gustav - 'en jävla massa viljor'. Det blir kanske inte ens någon klassresa, bara för att folk inte riktigt vill ha med sina föräldrar. Filip berättade t.ex. att hans mamma anmält sig, men att han sagt att om hon följde med skulle han skolka från skolan resten av terminen. :P

Lite synd iaf. Jag träffade på Gustav på tåget till TC igår, han och Micke i C skulle någonstans, men han dissade Micke och satt och pratade med mig om vår klass istället. Han tyckte väl att han inte precis kommer sakna klassen när vi slutar, men att det vore ganska synd att missa klassresan. Jag får väl erkänna att jag håller med lite, det vore fett kul att bara ha klassen att umgås med i några dagar. När man slipper lektioner och grejer.

Vi får väl se. Annars tyckte han att man kanske kunde göra något annat för pengarna, typ att hela klassen drar till Laserdome någon dag och sen käkar man och sen är det slut. Om vi inte kommer iväg alltså. Men wtf, vi får se, som sagt.

Hmm... Och så Dennis. Tja, vi har ju "paus" nu. Da-da-da-dam. känns helt plötsligt som att allt är "som vanligt". Skumt som fan, man pratar med någon varenda dag i ett fem-sex månader, och när det tar slut tycker man att allt är som vanligt. Vissa saker tar typ två dagar att vänja sig vid (typ att tvätta håret två gånger om dagen för att man ska kamma ur sitt tuperade hår), medan andra dröjer det hur lång tid som helst till. Världen är skum, det har jag nog alltid sagt. I alla fall ganska länge.

Nu tjatar de om mat, dessutom börjar huset lukta pannkakor. Och vem är jag att sitta här och låtsas som att jag har självdisciplin? Dessutom är jag hungrig - middag är det enda målet som man kan äta just nu.

Over and out.

Inga kommentarer: