lördag 23 april 2005

Förolämpad?

"Tja, skitsamma. Nu har jag i alla fall skrivit i min dagbok. Och det här gör Ellen varje dag. Om Per Gessle. Att hon orkar..."

Som om jag bara skulle skriva om Per Gessle!? Nu är jag fanimig grymt förolämpad här! Jag skriver om mycket annat som är viktigt, typ om vad jag inte gillar mina lärare, eller att maten i skolan var äcklig, eller att jag ska sticka till stan senare idag. Till exemepel!

Ja, det var alltså en vän till mig - Muskot - som satte sig och skrev ner de här raderna efter att han skrivit ett dagboksinlägg på Helgon.net. Jag frågar mig bara hur man kan vara så okänslig och antyda att det enda jag skriver om är Per Gessle! Muskot - du har sårat mig!

Eller kanske inte...

Idag ska jag till stan med Svedski lite, och sen ska vi ha möte med Gråsvärden (Stod vid min veckoplanering till vänster) på kvällen. Det blir säkert skoj. Dessutom lovade Dennis att han skulle ringa mig någon gång, så det är bäst för honom att han gör det. Annars kanske jag skaffar en massör jag kan inleda ett hemligt förhållande med (Typ Svedski).

Dessutom har jag kollat på en cykel! Min familj har fått för sig att jag, min mor och mina kära syster (Som kallar sig själv Lisen Grisen) ska köpa en cykel och dela på. Jag och Syster vill dessvärre ha olika cyklar, så jag vet inte vilken det blir. Det blir väl den av oss som är envisast, men eftersom vi är ungefär lika jävliga på den punkten, så...

Det sa förresten Jojje igår! Han hävdade att jag och Syster var väldigt lika varandra! Och eftersom jag misstänker att Jojje aldrig pratat med henne, så antar jag att han menar utseendemässigt! Det är vi ju inte! Hon har rött hår (Vilket jag också har nu, men inte naturligt!) och fräknar, jag är har blont och massvis med finnar istället! Ska jag vara ännu mer förolämpad nu?

"Jag drömmer att jag är en klaustrofob. Jag stänger in mig i extremt små utrymmen och skräms mot betalning."
"Vem är det som betalar, då?"
"Ingen, det är det som skrämmer mig."

- Bror citerar Galenskaparna Aftershaves 'Casinofeber'.

Over and out.

Inga kommentarer: