lördag 30 augusti 2008

Betraktelser från en soffa

Käften, jag har inte fått mitt kaffe än...Den bilden med texten "Käften, jag har inte fått mitt kaffe än..." SKA jag ha på en mugg. Jag har hittat en sida där man kan köpa egendesignade muggar för 99 kronor, så jag ska se om jag får ihop det.

Anyway, tre-fyra säsonger av Vänner senare och jag börjar undra om man någonsin kommer sluta se den serien och sluta igen sig i introt. "Your job's a joke, you're broke, your love life's D.O.A" (dead on arrival, för er som inte är familiar med amerikansk bårhusslang).

Och måste idag av alla dagar vara jättevarm och ha härligt väder? Kunde inte någon av alla dagar jag stod ute och frös och jobbade varit det istället? Måste idag, när jag bara kan ligga inne, vara det?

Japp, fortfarande sjuk. Och fortfarande väldigt gnällig över det. Ni ska se mitt rum nu. Eller inte. Actually, I can arrange that. Se bilden nedanför liksom...

Om pappa ser det här lär han få en strokeVackert, isn't it? Jag skojar inte, det har försökt mörda mig ett antal gånger redan. Kanske för att soffan är där jag bosatt mig och skräpet alltså flyter ut härifrån, jag vet inte, men skulle jag försvinna ett par dagar så vet ni att jag bara har begravts bland mina kläder.

Men men, nu har jag lite fin ångest också. Om inte jag blivit övertalad hade jag flyttat nu på måndag, vilket hade känts supernervöst och allt sånt, men oändligt mycket roligare än vad jag gör nu (vilket basically, bara är att ligga hemma, se Vänner och ha huvudvärk). Okej, jag vet att jag aldrig hunnit packa ner hela mitt rum och sådär, men det hade varit nice att få ge sig av.

Men det är bara en månad kvar nu. Två veckor ska jag jobba med pappa (och på onsdag ska jag och min bror gå och se Magnus Betnérs live-show!), och sen kommer det bli två veckor då jag antagligen bara kommer packa och försöka spela klart Kingdom Hearts. It's a wonderful life.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: