torsdag 29 mars 2012

Jag är faktiskt inte dum i huvet

Fick reda på resultatet från senaste tentan idag: klarade mig! Fick ett D, så jag är fortfarande ingen over-achiever ("man ska aldrig överanstränga sig", som jag brukar säga), men det här gör att jag klarat mina fyra senaste tentor vilket börjar kännas jävligt.. bra. Jag kan, liksom. Jag är inte helt dum i huvet.

Well, inte för att folk som inte klarar tentor är dumma i huvet, förstås, det säger jag definitivt inte. Men när man inte klarat tillräckligt många tentor så blir det ju jävligt lätt så att man känner sig det. Dum i huvet alltså. Eller osmart, snarare, dum i huvet är väl mer... jag vet inte. Om jag svamlar skyller jag på att jag fortfarande är sjuk (kan jag få ett HELL YEAH, för att jag ändå gjort allt jag skulle i skolan den här veckan? Jag och Joachim satt fan kvar på uni till åtta igår kväll, men vi gjorde en jäkligt bra redovisning idag).

Right, min poäng var: jag kan!!! Och om ni läst mina senaste inlägg (vilka ni? Vem läser min blogg numera?) så vet ni ju vad det innebär: INGA MER TENTOR PÅ TYP ETT HALVÅR. Ja, förutom de där floristiktentorna jag har kvar, men de fixar jag ju lätt nu. Nu kan jag ju skilja på upp och ner på en blomma, och att jag inte klarade mosstentan sist var bara otur. Så: nu jävlar.

True story.

P.S. Funderar på att skriva ett inlägg om mens för det ska visst vara spännande och provocerande och sånt där som blogginlägg ska vara. Med en biologitwist såklart. Frågan är om någon av mina icke-existerande läsare är intresserad? D.S.

3 kommentarer:

Chriss sa...

Nej, klart du inte är dum i huvet, du är ju skitmsart! :D
Och skönt att det gått så rba på tentorna!

hanna sa...

Jaaaaaaaaag läser!!!!!!

Ell sa...

Chriss: Jag är väl det. X)
Väldigt skönt! :D

Hanna: Yay! :D