lördag 14 januari 2012

I'm so hot for you

Egentligen vill jag ju träna upp mig så att jag kan springa långt och länge och springa ett maraton någon gång i framtiden (dock inte i sommar som jag hade hoppats :/), och då orkar man ju inte med särskilt mycket styrketräning... men när jag ser på Gladiatorerna blir jag väldigt sugen på att börja styrketräna fjorton dagar i veckan istället. Herregud, muskler är så jävla snyggt.

Det är väl ingen som missat att jag gillar muskler? Tycker det är jobbigt för det känns inte som att jag känner någon som gillar det som jag, de få tjejer jag pratar med som också gillar muskler brukar mest göra det för att "man vill ju ha en stark man som kan beskydda en". BAH. dubbel-BAH. Jag kan inte förstå det för jag vill också ha muskler! Det är så jävla snyggt på tjejer också...

Bildkälla: http://www.skovdenyheter.se
Alltså seriöst, hon är så jävla snygg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag säger ju att Gladiatorerna är ett asbra program!!

Bildkälla: http://www.born-to-move.com
Det går rykten om att hon är lesbisk (och att Bob från Biggest Loser är gay). Så en liiiten chans har man ju...

Bildkälla: http://images3.cinema.de
Hmm, okej, Grace Jones är kanske inte supermusklig, men back in the days var hon ändå fit som fan. Visste ni att hon dejtade Dolph Lundgren för ett par decennier sen? Man skulle ju inte ha något emot det om deras sex tape läckte på YouTube, så att säga.

Nej, ska nog faktiskt ta och skaffa gymkort imorgon i alla fall...

True story.

1 kommentar:

hanna - happy happy fatgirl sa...

Grace Jones, så jävla het alltså. Skulle kunna tänka mig att byta planhalva för that one.