onsdag 2 november 2011

Den gode, den onde och eremitkräftan

Vad har jag ens gjort idag? Satt i labbet, låtsades jobba, och lyssnade på Mötley Crue. Skrev lite NaNo när jag kom undan med det, vilket inte var ofta nog (800 ord, sen kan jag sova!). Var missnöjd med maten. Gick på en lång promenad. Spelade kort, vilket faktiskt var rätt kul. Typ.

Känns som att allt det här hade jag kunnat göra. Känns som att resan hade kunnat ha så mycket potential, men det blir liksom ingenting av det.

Hahaha, fast, åh, en grej jag inte kunnat göra hemma var ju att leka med eremitkräftorna. De är rätt aggressiva, så vi brukar släppa ner tre stycken i en burk så de får fightas. Oftast nafsas de bara lite innan det blir en stand-off värdig Den gode, den onde och den fule när de bara stirrar på dem. Då tröttnar vi och släpper tillbaka dem i deras inhägnad tillsammans med ett helt gäng nya skal för vi hoppas att de ska byta (vilket är rätt coolt att se, de kommer ju inte ur sitt skal så ofta). En av dem bytte skal till ett större, spenderade två timmar i det med att krama sitt gamla skal, innan han till sist bytte tillbaka. Det var lite fint.

Veckans uttryck är för övrigt att "gråtrunka till Kent" (underförstått att det sker i en kall dusch). Mkt talande för när man känner sig miserabel.

Veckans hot är "du får sova i duschen", vilket oftast hänger ihop lite med veckans uttryck, av naturliga orsaker (eller ja, sover man i duschen är det väl naturligt att man passar på att gråtrunka till Kent...).

Dagens svordom är allt förutom fitta och hora, för då blir Erika upprörd. (Korv stroganoff! Vagina! Skomakare! Din jävla potatisgratäng!)

Dagens fakta: kompassmaneter kommer ifrån Frankrike (har som sagt lärt mig massor idag).

Vad bloggar jag för? Måste NaNoa! Skittrött på min story, men that's life...

True story.

2 kommentarer:

Emma sa...

Gråtrunkar man till Kent för att man är miserabel eller är man miserabel för att man gråtrunkar till Kent, det är frågan.

*lägger pannan i djupa veck*

Ell sa...

Det är exakt vad vi frågade oss själva hela veckan...