måndag 11 april 2011

Sagan om sprickdalslandskapet

Nu är jag on the road! Wooh. Har varit uppe sen halv sex, men fascinerande nog är jag både pigg och på bra humör. Kanske för att vi just var ute när det var nice väder och jag drack årets första islatte. Så hittills gillar jag den här fältresan. :P

Det är trevligt med klassen också! Vi har diskuterat andra utbildningsmöjligheter, typ att bli äventyrararkeolog ("men då måste man nog förstora tuttarna och operera läpparna först"), och även diskuterat hur snygg Harrison Ford är (I swear, det var inte jag som började!). Nu roar vi oss med att ratea lastbilschaufförer på skala 1 (tjej) till 10 (tjock gammal gubbe med grått hår). Lägsta numret hittills tror jag är en femma. Mycket fascinerande!

Bloggar säkert mer senare, vi har ju internet på vandrarhemmet! Inte för att ni bryr er, men ni kan ju skicka lite fint vädet till oss, med tanke på hur mycket vi ska vara ute kan vi behöva det.

För övrigt har jag låten Rock of ages på hjärnan. "DU-DUU, WHAT DO YOU WANT? I WANT ROCK'N'ROLL... ROCK OF AGES!" i typ tre timmar nu. Hahahha, fan, jag måste nog lyssna på den nu innan jag blir knäpp.

True story.

Inga kommentarer: