fredag 15 april 2011

Sagan om rockstjärnans återkomst

Tillbaka i Stockholm!! Sedan några timmar visserligen, men jag har spenderat tiden sedan dess med att måla möbler och sukta efter The Sims. Som jag inte kan spela för alla mina spel är i min lägenhet. INTE OKEJ. Har såna sjuka Sims-cravings. Typ hela klassen hade det efter alla fina hus vi åkt förbi den här veckan, och jag såg fram emot att spela ikväll, men nehe. Sorgligt...

Igår laddade jag ner Friday till min mobil, så vid väl valda tillfällen har jag tvingat alla att lyssna på den. "Åh, jag ska äta min sista muffin, det behövs sorglig musik!" FRIDAY FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY, "hur ska vi orka upp för den här kullen? Vi behöver inspirerande musik!" EVERYBODY'S LOOKING FORWARD TO THE WEEKEND, osv. Sen avslutade vi dagen med att låna mikrofonen och spela upp den för hela bussen. Good times!

SAND!
Hoppa i sand = roligt. Hahah, alltså jag kommer att ha problem med att anpassa sig till den vanliga världen där man inte kan klättra upp på och hoppa från allt som kommer i ens väg...

Malin, som en älg
Vi dekorerade henne med pinnar. Mkt fint blev det. Eh... jag kanske borde ha något mer djupt att berätta om, men det har jag inte. Imorgon ska jag flytta hela dagen, så det blir ju spännande!

Dagens fakta: Transformers 3 kommer på bio den 1 juli. Innan tappningen av Baltiska issjön låg högsta kustlinjen runt 165 meter över dagens havsnivå.

Dagens citat: "Jag vet inte om han jobbar med att äta jord." - Gustav om en framtida exkursionsledare.

Dagens lastbilschaufför: En etta!! Lyckan var gjord när vi passerade resans enda kvinnliga lastbilschaufför. (Och vi förvirrade skiten ur alla med vårt system, då alla trodde att en 10 borde vara bra och en 1 dåligt, när systemet i själva verket är typ tvärtom)

True story.

Inga kommentarer: