onsdag 13 april 2011

Indiana Ell and the Last Platåberg

Idag hade vi fan inte en bra start, med tanke på att det regnade och var askallt och man typ ville dö. Det blev aldrig riktigt bra väder, men efter lunch rörde vi på oss så mycket att man snarare svettades än frös. Och så var man helt död på vägen hem visserligen.

Men det var värt det, för vi besteg ett fucking berg! Vilket var asroligt faktiskt, och man fick se massa balla formationer av sten. Eh... man kanske måste varit där. Men aja, hur många berg har ni bestigit den här veckan? :P

Innan vi besteg berget grävde vi ett hål.
Sedan återställde vi hålet.
 "Som om vi aldrig varit där!"

Vägen uppför berget.
Förutom det har vi alla varit konstant övertrötta och pratar mer eller mindre bara om bajs. Vilket ju känns oerhört moget, men man gör ju vad man kan för att roa sig... plus att det är ju min typ av humor i alla fall, haahaha.

Dagens fakta: Vi besökte ett kamelandskap idag, och ett sånt finns även i Skåne. För några år sedan ville man bygga en resort på det kamelandskapet, vilket ledde till enorma protester, och var inspiration till filmen Äppelkriget.

Dagens citat: "Akta naglarna, herregud!" - Upprörd Joakim när det gräver hålet.

Dagens lastbilschaufför: Vi har fan inte sett en enda. Vilket jävla antiklimax.

True story.

3 kommentarer:

Emma sa...

Alltså jag läste kamel-landskap båda gångerna... och såg framför mig något väldigt puckligt och luddigt. Sen började jag fundera över de vilda skånska kamelerna och varför jag aldrig hört talas om dem förut. Och att jag inte mindes dem från Äppelkriget.

... vad är ett kamelandskap?

Chriss The Ninja Pirate sa...

Jag håller med föregående talare! Finns det ett kamel-landskap i Skåne och varför visste inte jag detta? X)

Pratar du om bajs med nån annan än mig?! :O XP

Ell sa...

Jag ska besvara era frågor i nästa inlägg! :D

Chriss: Det känns hemskt att erkänna, men så är det! :(