lördag 9 april 2011

Favoriter

Nu ska jag egentligen börja packa ner mitt rum, meen jag har lite ångest ("mitt rum!? Ska jag packa ner MITT RUM!? Var ska jag ens börja!?"), så jag tänkte att en sån där liten lista stulen från Hanna kunde vara ett nice tidsfördriv. :D

Mat:
Finns så sjukt mycket god mat i världen! Och jag ändrar mig fucking jämt. Men alltså jag tror jag ska vara lite tråkig och säga att nachos är min favoritmat.
Bildkälla: http://www.foodimentary.com

Dryck:
Eh... vatten typ. Alltså jag tror fan det. Fast jag älskar kaffe och o'boy också. Men jag dricker så jäkla mycket vatten så det måste nog bli så. X)
Bildkälla: http://www.adwr.state.az.us/

Stad:
Stockhoolm. Alltså don't get me wrong, det finns massa andra awesome städer runt om i världen, men Stockholm är alltid bäst för mig. Och Machu Picchu förstås, men det är kanske fel sorts stad.
Bildkälla: http://www.filindeblogg.nu

Artist:
Hmm... alltså det vore ju lätt att säga Kansas, för jag älskar verkligen Kansas, men jag troor att det egentligen står mellan dem och Twisted Sister. Vars attityd jag gillar... Look like women, talk like men, play like motherfuckers.
Bildkälla: http://fashionhunters.blogg.se/

Låt:
Ändrar mig fan hela tiden här. Eh. Men okej, några absoluta favoriter: Burning for you av Blue Öyster Cult, Laugh I nearly died av Rolling Stones, Icarus - Borne on wings of steel av Kansas, Rainbow in the dark av Dio och The best is yet to come av Scorpions.
Bildkälla: http://www.blingcheese.com

Klädesplagg:
T-shirts. Haha, oj, vad tråkig jag verkar vara nu, men seriöst, t-shirts är det bästa plagget. Man kan göra så sjukt snygga t-shirts, och det sitter för det mesta bra liksom. Vad kan man klaga på?
Favorit-t-shirt!

Skor:
Jag älskar ju sneakers just nu, och vill ju köpa typ tvåhundra stycken (just nu har jag tre....). Mitt favoritpar (mitt första par!) är de ljusblå på bilden. LOVE.
Bildkälla: http://www.hypebeast.com/

Stilikon:
Jag har egentligen ingen, utan mest inspireras jag av coola personer på TV. Haha. Den enda person som typ, inspirerat mig, eller hur man ska säga, är ju säsong 1 Rose Tyler i Doctor Who... men det är inte lika mycket nu faktiskt.
Bildkälla: http://www.polyvore.com/

Bok:
Lord of the Rings, såklart. Det finns MASSOR med böcker jag älskar, och serier, och författare, men det finns bara en absolut favorit, och det är LotR. Och jag tror inte jag kommer ändra mig om det någonsin faktiskt.
Bildkälla: http://www.worthpoint.com/

Tv-serie:
Det är nog Supernatural. Fast alltså, jag älskar ju Stargate SG-1 också (spendera varenda dag klockans sex med att titta på den serien i nästan ett år så kanske ni förstår :P), och mina westerns, Familjen Macahan och Deadwood, för att inte nämna jag-kan-citera-varenda-replik-Vänner. Men trots det så vinner nog Supernatural.


Film:
Här finns också en miljon filmer jag kan nämna i förbifarten (Tropic Thunder-Supersize Me-Man In The Iron Mask-Indiana Jones-Die Hard-Shrek-Spaghettiwestern-osv...), men vi vet ju alla att det bara finns en film/filmserie som för alltid är favoriten.
Bildkälla: http://cdn2.digitaltrends.com/
Nej, jävlar, nu måste jag börja packa!

True story.

Inga kommentarer: