söndag 6 mars 2011

Lägenheten - före

Right! Då kommer lite bilder från min lägenhet. Och med lite menar jag massor, hahaha.

Köket! Ett skämt just nu. Vi ska byta ut kylskåpet mot ett större, måla om allt så det blir vitt, ta dit en ny spis och slänga ut diskbänken och fixa en ny. En hel del att göra där med andra ord, men det kommer bli skitfint när det är klart, hoppas jag!

Såhär ser rummet ut då, när man kommer ut från köket. Sovalkoven är liite för liten för min säng, så det är tråkigt, men det blir nog bra ändå! Och ja, tapeten är horribel. Den ska såklart ner och bytas ut mot något snyggare och fräschare. :P

Från andra hållet då. Fint fönster. Och vart leder dörren...

TILL MIN AWESOME BALKONG!!! Så jävla nöjd över att jag har köpt en lägenhet med balkong så det finns inte. Finns till och med två stolar och ett bord där = nice.

Såhär ser lägenheten ut från andra hållet. Wooh. En av mina två garderober där också. ^^

Hallen. Rätt fin, om man bortser från grejen going on vid elskåpet. Alltså allvarligt, den här lägenheten har hyrts ut i det här skicket. I love it, men skulle inte direkt vilja flytta in som det är NU. Ska antagligen till och med måla om dörrarna (för ni ser ju hur fult bruna de är) till badrummet och köket.

BADRUMMET! Det enda som är riktigt nice (stambytt för några år sen, nämligen!), men till och med här ska vi måla om för ovanför kaklet är det liksom gulaktigt och det vill vi inte ha, man vill ju ha vitt där.

En till bild för det är så fint. X)

Jaja. Som ni ser har jag en jäkla massa arbete framför mig (jag har till och med massa möbler hemma jag måste måla om, till råga på allt i lägenheten), men åh, kommer vara så fucking jävla värt det när det är klart alltså.

För övrigt... alltså pappa är målare, och mamma brukade jobba på byggen (vet inte exakt som vad) när hon var yngre. HERREGUD, ni ska höra dem gå loss när de pratar om köket. Det är nästan värre än det var att lyssna på resten av Kultursektorn när de ljudbögade sig.

True story.

2 kommentarer:

Chriss The Ninja Pirate sa...

Yay, den ser ju fett nice ut! Den kommer såklart bli awesome när ni är klara! :D

Ell sa...

Ja, jag hoppas det!! :D :D :D