lördag 5 mars 2011

Lägenhet is miiine

Idag köpte jag min lägenhet. Feta vuxenpoäng på det, right? Faktiskt, enligt Vuxenpoäng.com borde min ålder vara 21! Vilket är en förbättring sen sist jag gjorde testet för två år sen, då var jag 14,5. Hahah. Och vi vet ju alla att jag vill vara 21 egentligen.

Imorgon ska vi i alla fall åka tillbaka till lägenhet och titta runt. Ska försöka ta med en bra kamera och fota, för, ehh, ni vill väl ha före-bilderna? Vi ska ju renovera som satan sen, mamma och pappa har börjat prata om att göra om hela köket också (innan dess skulle vi bara ställa in en ny spis). Allvarligt talat, inte mig emot. Ett nytt kök som jag väljer helt själv? Kan inte direkt banga.

Lite svårt att bli riktigt peppad dock, för jag kommer ju inte flytta in förrän till påsk typ, och det är en jävla massa jobb innan dess. Men det kommer ju att vara så sinnessjukt värt det i slutändan, så jag ska försöka stå ut.

Annars släpptes ju pokémon black idag, så jag har spenderat hela kvällen med att spela det och lyssna på rockklassiker. Nu kan man tycka att det låter som en lame och nördig fredagskväll, men vid det här laget vet vi ju alla att jag är lame och nördig, så det passar sig ju bara. Ha, ho, hell yeah!

True story.

2 kommentarer:

Anonym sa...

...inte nog med att alla tror att jag är 23-26år på jobbet. Nu har jag 31,1 vuxenpoäng. >_____< HUR GÅR DET TILL?!

Ell sa...

HAHAHAHA, dags att sluta pensionsspara och köpa något dyrt och onödigt för pengar! X)