söndag 13 mars 2011

Frustration

Nu har jag varit sjuk i... en och en halv vecka typ. Jag har bara varit sängliggande i tre dagar, för innan dess hade jag skola och andra grejer som jag var tvungen att deala med. Körde på lite för hårt efter att ha fått lägenheten också. Puckat, men kan ni klandra mig? Jag vill få den klart fort och flytta.

Med tanke på att jag har en tendens att bli sängliggande i typ veckor i streck ibland är det lite konstigt att jag känner mig så sjuukt frustrerad som jag gör nu, men så är det i alla fall. Börjar typ klättra på väggarna snart, känns det som. Men, men, det är ny vecka imorgon, så då får jag se till att lämna huset liksom.

Fast alltså det jag mest vill nu är att det ska bli vår... eller det behöver inte ens bli vår, det räcker gott och väl om isen försvinner från vägarna, och så kanske solen kan lysa ett tag, så att jag kan ge mig ut på en riktig löptur. Fy faaan, vad jag vill träna. Jag tror det är tre veckor sen sist, och det är seriöst skitjobbigt när man vill träna, men bara kan ligga in och typ... spela pokémon (haha, vilket iofs är askul, jag älskar black, men bortsett från det!).

Men nu är vi snart halvvägs genom mars, så då får vädret och jag ta och skärpa till oss helt enkelt!

True story.

Inga kommentarer: