söndag 6 mars 2011

IKEA, dag 1

Det finns många likheter mellan mig och Bruce Wayne/Batman. Vi är båda snygga, manliga och jag vill säga muskliga, men okej, just där kanske jag har en bit kvar. Den största likheten mellan oss illustreras dock bäst med den här videon...


2673336
Tags: 2673336

Har haft en uttröttande, men nice dag på IKEA, och jag skojar inte när jag säger att nästan allting jag köpt är svart. Det som inte är det är typ stålfärgat, for real. Emelina sa det varenda gång vi gick förbi något, "åh, låt mig gissa - du ska ha den i svart?".

Man "ska" ju köpa ett sånt där startpaket med glas, bestick och tallrikar när man flyttar hemifrån, men mamma och jag bestämde oss för att skippa det eftersom man bara tjänar 144 kronor, och jag hade 1) hittat snyggare glas jag tänkte köpa oavsett (och så har jag redan MASSVIS med glas som jag fått hemifrån), och 2) inget som helst behov av de sex vinglas som ingår. Så vi plockade ihop egna grejer, vilket blev billigare än startpaketet, och det viktigaste av allt: allt är svart. Alla tallrikar och muggar och skålar är svarta, och det är så jäävla nice.

Ska även måla om alla mina nuvarande möbler - som är blå - till svart och vitt så de passar in i det nya färgschemat bättre. Det enda jag inte köpte som inte var svart var en kruka till min växt och en sån där toalettborste - de är röda.

Jajaja, jag vet, väx upp och skaffa ett liv. Någon annan dag kanske.

True story.

4 kommentarer:

hanna sa...

Ska du göra Script Frenzy i år? Jag funderar på det!

Ell sa...

Näe, jag inte i år! Har en fem dagar fältkurs i april, och så är jag med på en annan skrivutmaning så det blir inget.
Men gör det! Det är roligt! Iaf var det kul förra året. X)

hanna sa...

Jaa jag är sjukt pepp och har redan börjat spåna lite på plot och karaktärer. Men vet du om allt måste vara påhittat av en själv eller får man liksom skriva ett Batman-manus? Försöker hitta något om det på hemsidan men jag är nog blind!

Ell sa...

Är rätt säker på att man får låna andra settings. :P Om inte annat så märker ju ingen om man fuskar i alla fall!