lördag 21 augusti 2010

Vad har man för rubrik på det här inlägget egentligen?

Fin borste jag fick av Hanna. Den är jag, eftersom den är "blå, har en giraff på sig, och du håller alltid på med håret". Nog för att jag gillar vad som helst som är blått och har giraffer på sig, men borsten var väldigt fin. :D

Annars så... läser jag massa Neil Gaiman nu, vilket ni kanske märkt om ni håller koll på listan här till höger. Jag vet inte om folk gör det, JAG tycker det är intressant att se vad andra läser, men det är mycket möjligt att det bara är jag som gör det (för jag är QUIRKY och SPECIELL!).

Anyway. Jag var inte sådär jätteimponerad av Graveyard Book, men det är en barnbok så det kanske är förklaringen till varför jag inte älskade den. Men sen läste jag om Goda omen som jag vill minnas att jag tyckte var skiitbra när jag läste den första gången, så jag var jättebesviken nu när jag bara tyckte att den var okej. Jag menar, alla hypar typ den boken som fan, så jag förstår inte varför jag inte gillade den mer.

Vilket gör att det är sååå skönt nu när jag börjat läsa om Amerikanska Gudar (som alltid varit min favorit av honom. Back in the days när jag läste dem första gången (nian) tjatade alla alltid om Neverwhere, men jag har alltid föredragit Amerikanska Gudar) och fortfarande tycker att den är så jäävla bra. Och så är den lång också, så jag har massor kvar att njuta av. Känns bra!

Något som inte känns bra är att H.E.A.T skaffat sig en ny sångare. Min bror blev ju förkrossad när han fick höra att originalsångaren skulle hoppa av, så jag tröstade honom och sa att det är sånt som händer och drog lite Dio-Ozzy-paralleller, och jag tror nästan att det fungerade.

Sen announcar de sin nya sångare och man inser att det är kört. Erik fucking Grönwall. Fy faaan. Erik som är så nasty, att jag fick en öroninfektion bara av att prata i telefon med honom. Okejrå, det var inte sant, men ändå. Och på sin hemsida länkar de till ett YouTube-klipp där Erik slaktar en av mina favoritlåtar med Van Halen! Får mig verkligen mer positivt inställd... Peter Stormare, var i helvete är du när din label fuckar upp såhär!?

Faan, jag visste att ingenting bra kunde komma av att börja lyssna på ett hårdrocksband som varit med i Melodifestivalen. Kunde inte Erik joinat the poodles eller nåt istället? Man kan inte vara med i ett band som spelar glamrock NÄR MAN INTE HAR NÅGOT JÄVLA HÅR. Gud, vad arg jag är.

True story.

Inga kommentarer: