måndag 9 augusti 2010

HatP i Sverige

Jag bloggar så ofta!!! Typ världsrekord. Jag tänker skylla det på att min musplatta flippat ur och jag inte kan högerklicka ordentligt så jag kan inte lägga in bilder som jag vill. Fett arg blir jag på det. Jag antar att jag måste lämna in datorn, men jag orkar inte riktigt. Heh.

In other news... nothing. För er som är in the know vet ni såklart att Harry and the Potters tourar för fullt i Sverige. Jag tänker vara fullkomligt ärlig här (för jag vet att bandet inte kan läsa det, LOL), jag trodde verkligen inte det här skulle gå runt. Deras flygbiljetter var... dyra, kan vi säga. Vi vet väl alla vad det kostar att flyga fram och tillbaka till USA liksom. Och sen köra runt dem. Vi landade någonstans på runt 30k i utgifter.

Och fuck no, jag trodde inte det skulle gå runt. Möjligt, med extremt flyt och många bidrag, så trodde jag att man kanske kunde hamna plus/minus noll, men det var det.

Det senaste jag hörde var att de sålde merchandise för 12,000 NOK när de spelade i Olso. Fucking insane, alltså. Och det är bara merch - då nämner jag inte ens upp all publik jag inte trodde de skulle dra. 103 pers i Göteborg (ja, Stockholmare, nu jävlar fyller vi vår lokal till bristningsgränsen så vi kan slå dem!), och 150 pers i Olso sist de spelade. Det är ungefär vad jag trodde att publiken på hela turnén skulle vara, liksom (okej, ska jag vara ärlig så drog Östersund och Bäsna ungefär lika mycket som jag förväntade mig, så allt har inte varit en överväldigande WTF!?-upplevelse).

Så det är ganska nice. Imorgon ska jag roadtripa till Växjö med mina Dachau-slampor Elin, Frida och Sanna för att se Harry and the Potters själv för första gången. Jag brukar ju inte vara särskilt imponerad av wrock, så vi får se om HatP är så bra live som ryktet säger.

True story.

2 kommentarer:

Chriss The Ninja Pirate sa...

Om inget annat får du ju träffa fantastiska mig imorgon! :D

Ell sa...

JA, och det gör ju allting värt det! :D