fredag 13 augusti 2010

Looks like we made it!

WOHOOO, det är över! Tro mig när jag säger att det är skönt, även om det såklart har varit roligt också. I'm not gonna lie to you, min kära blogg, jag är lite av en masochist. Det är därför jag gillar att träna så mycket som jag gör, och framför allt så är det därför jag alltid hoppar på att arrangera saker. Eller för att säga som i A-Team: I love it when a plan comes together.

Igår var förstås inget undantag till det vanliga kaoset. För att nämna några av mina favoritmoments så var det nog extra kul...

...när jag och Elin åkte vilse i stan på väg till lokalen med all ljudutrustning, UNDER RUSNINGSTRAFIKEN, och närapå kördes på av en annan bil. Tur att man har en pappa som alltid kan leda en rätt!

...när vi kom till lokalen och insåg att vi saknade tre mickstativ och var tvungen att åka iväg och köpa nya med en timme kvar till planerat insläpp. Det var då jag började inse att jag inte ätit på åtta timmar också, det var mysigt!

...när vi fick veta en timme innan spelningen att halva bandet plus trummorna satt fast i en bilkö en timme bort från lokalen. Det var fantastiskt.

Men, som ni som var där säkert märkte, så löste ju sig allting till sist och det blev en skitbra spelning som ett awesome slut på turnén. 110 personer kom dit, vilket innebär att vi endast slogs av Oslo när det gällde publik! Riktigt jävla bra alltså (för de som undrar så var det 54 personer i publiken i Växjö, vilket var typ dubbelt så mycket som vi räknade med, så det var också awesome)!

Seen har jag insett att jag nog måste be om ursäkt för hur dryg jag var igår. Jag nämner inga namn, men jag fick höra att personen som ringde och berättade om att bandmedlemmen var en timme sen (vilket uppenbarligen inte var den personens fel) tog lite illa upp när jag började skrika och vara arg vilket såklart inte var meningen (är det någon som ska ta illa upp är det sandboxen som jag tog ut min ilska på. Ska be den om ursäkt också). Eller ja, det var i alla fall inte meningen att vara arg på den personen. Men jag tror den personen vet det nu!

Och sen fick jag höra att jag verkade fett dryg vid insläppet också, eh, och det är säkert sant för då försökte jag bara vara effektiv och släppa in alla, även om det var skiitmycket folk man egentligen ville prata med. Samma sak efter spelningen, massa människor som jag egentligen ville stanna och snacka med, men vi hade en halvtimme på oss och städa så jag misstänker att jag var dryg och kort mot folk. Så jag tänkte skriva det här och hoppas att folk förstår att det absolut inte vara något personligt om någon känner sig dissad!

Till siiist tänkte jag bara efterlysa bilder på mooii om någon har några. För jag vill ha en ny bild på mig själv här på bloggen, så om någon har någon snygg kanske ni kan länka den till mig i kommentarerna.

Anyway, nu blev det här långt och svamligt. Om tjugo minuter ska jag åka iväg och lämna tillbaka ljudutrustningen igen, och sen kan jag chilla resten av dagen. Whoop whoop!

True story.

4 kommentarer:

Erik Rrrrrrr sa...

En bild i Dachauslynemundering. Do want!

Det var starkt jobbat med allting. Snyggt skött av arr, trots stressen och bilköerna och värmen. Vad skulle den svenska Wrockscenen varit utan er! Total icke-existent, får jag lov att säga. Ni äger!

Ell sa...

Det vore iofs nice! Men jag är så ful på alla de bilderna...

Åh, tack! <3

Emma sa...

Hahahahahah Ell då!! :D

Jag tog inte illa upp, jag blev bara lite rädd :o Är glad att jag inte var sandlådan så att säga!

Ell sa...

Åhh, vad bra! XP
Nej, jag funderar på att be den om ursäkt också faktiskt!