söndag 14 februari 2010

Jag älskar mig själv

Idag är det Alla hjärtans dag, som man ska spendera med någon man älskar. Själv har jag spenderat dagen med personen jag älskar mest i hela världen: mig själv!

Det började fantastiskt med att jag väckte mig själv med en låt jag skrivit till min ära, "You're so hot, and I don't even like girls". Jag blev väldigt rörd över hur poetisk jag var. Sedan gav jag mig själv en god frukost på sängen och tittade på Psych vilket var asnice, ingen är så bra sällskap framför TVn som jag själv. Jag skrattar alltid vid rätt tillfällen och har samma humor som mig själv - asbra.

Sen har jag bakat double chocolate chip cookies, det liknade slaget vid Lützen ett tag, men med hjälp av mig själv tog jag mig igenom det och kakorna ser jättegoda ut. Mmmm.

När vi ätit ska jag nog titta på Zodiac, som jag tycker verkar passande: Robert Doweny Jr och en seriemördare som sniprade ihjäl älskande par. Eller okej, det var inte bara par nu märker jag och han verkar ha misslyckats med att döda båda personerna de flesta gångerna, men ändå. Enligt ett test på the internetz är jag the Zodiac Killer, så jag har velat se den är ett tag!

True story.

4 kommentarer:

Christine sa...

HAHAHA ibland är du så stört underbar.. fast det visste du säkert ;)

Ell sa...

Åh, tack! Det blir man aldrig trött på att höra! ;D

Chriss sa...

Nu slår det mig verkligen varför du är den som förstår mig bäst i hela världen XP

Ell sa...

Ja, ingen förstår vår kärlek till oss själva lika bra som vi!