måndag 19 februari 2007

When love becomes sacrificing

Är det någon som blir ihop nuförtiden? Jag bara undrar, för alla jag hör talas om gör slut med varandra. Eller ja, jag syftar på tre par just nu som jag fått höra talas om väldigt nyligen, men liksom, ni har väl hört talas om kedjereaktioner?

Först har vi Paret Jag Inte Känner Särskilt Bra som gjorde slut för att ja, de ha väl växt ifrån varandra antar jag. Or did we just not grow together? för att citera en viss schlagerlåt och jag ska inte säga nåt om deras förhållande, för jag kände dem inte, men det ledde visst till att Paret Som Varit Ihop I Tre År började fundera på hur de ville ha det och då bestämde de sig för att göra slut, vilket chockade alla deras kompisar, liksom.

Det roliga här är ju att alla andra gör en så mycket större deal av det än vad de gör, typ, alla andra är "OMG, WHY? TELL ME! :O" och är beredda att trycka upp tröjor i stil med "Team Jolie/Aniston" för att visa var det står, istället för att typ acceptera att de kanske bara vill gå vidare. (Självklart spekulerar jag bara här, jag vet ju iiingenting ;P)

Fast det är inte så konstigt egentligen (här kommer min poäng alltså, så skit i allt jag sagt innan), för det som egentligen hänt är ju att någon sorts "ideal" har gått förlorat. Jag menar, jag kommer ihåg när de blev ihop och Vi Kompisar blev dissade och jag deppade och Bill Stjärnkvist sa att såna här förhållanden bara håller några månader i alla fall och att det inte gör något. Då var jag fjorton och det var ju en hel livstid sen, typ, och därför känns det ju helt skumt att de gjort slut. Och jag antar att folk som inte känt dem lika länge men hört talas om det här fantastiska förhållandet som, ehhh, satt en milstolpe för hela lajvvärlden och, ehh... ja, ni fattar va? :P Jag antar att de tycker att det är helt otänkbart, för de har ju känt dem som ett par hela den här tiden.

Men jag måste erkänna att jag faktiskt funderat lite på hur det skulle kunna ta slut mellan dem och det är ju i alla fall intressant att veta det i alla fall, om man nu vill se något positivt i det hela. Fast det kanske man inte vill, vad vet jag. Själv är jag glad så länge jag slipper bli dumpad själv och om det löser ut sig för Paret Som Varit Ihop I Tre År (jag nämner inga namn för det känns lite drygt, men de flesta vet nog vilka jag menar) utan att de typ dödar varandra eller nåt. Fast det tror jag inte.

That's enough of that shit.

Dagens ^^
Chriss kommer! ^^

Dagens :D
Jo, just det, sen har vi Paret Som Borde Gjort Slut För Länge Sen där den ena halvan tyvärr inte lever upp till rådande pojkvänskriterier vilket ledde till att den andra halvan tröttnade och gjorde slut den 13 februari. Om du läser det här vill jag bara säga att du är min idol som vågar göra slut på det där dagen innan Alla hjärtans dag och jag hoppas det styr upp sig för dig med! :D

3 kommentarer:

Svedski sa...

Jag är inte helt säker men jag tror att en anledning till att Paret har så dåliga svar på varför är för att det ligger alldeles för nära i tiden, de kanske har bättre svar om en månad eller två! Fast då är ju det hela historia och ingen frågar varför två månader senare, bara så fort de får veta det!

Ell sa...

Haha, nej, tre år glömmer man såklart bort såna där saker som rubbar hela ens existens efter bara typ trekvart om man inte får svar. ;P
Om du har lust kan vi ju träffas om två månader och diskutera vad VI tror om Parets uppbrott då när de kanske släppt några svar! ;P

Ell sa...

Haha, och jag kallar mig språkbegåvad:
"tre år glömmer man såklart bort speciellt om det är såna där saker som..." osv. ;P