måndag 26 februari 2007

This is how you remind me

Hur kan det vara såhär svårt att hitta svaren på vad det finns för nackdelar med snabb viktminskning? Iofs skulle jag säkert kunna improvisera ihop något som låter bra, men allt jag hittar på Google är typ sätt man INTE ska gå ner i vikt på eller dissar mot Atkinsmetoden: kan ingen bara säga vad som är dåligt med skiten rent generellt? Nu har jag liksom behövt be Drean om hjälp. -_-

Nu är jag hos Chriss och hon är i skolan och jag saknar Martin. Eller, egentligen saknar jag nog sällskap över huvud taget, men eftersom jag inte träffat Martin på ett tag och han är 60 mil bort så blev det så. Men om några timmar kommer Chriss hem och då är jag förhoppningsvis klar med mitt arbete.

Imorgon fyller jag år och blir arton. Det är ju skitläskigt, typ. Jag känner mig inte riktigt som arton. Jag känner mig nog mer som sexton, tror jag. Och när jag var sexton kände jag mig som fjorton och när jag var fjorton kände jag mig som tolv. Det är något med det här systemet som inte riktigt är bra, tycker jag.

Men jag måste återgå till de långsamma kolhydraterna.

That's enough of that shit.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Snabb viktminskning. Var det inte något... Eh... Jag har glömt bort det.

Jag känner mig inte heller som 18, Har alltid känt mig yngre än vad jag är. Väldigt märkligt fenomen.

Ell sa...

Jaa, exakt. Jag improviserade lite! :P

Det är bra att du förstår mig iaf! Men det är indeed mysko...

M sa...

Problemet är i huvudsak att man medvetet försätter kroppen i svält genom att inte tillhandahålla vissa näringsämnen så att kroppen börjar producera mer energi från fett, men man kan typ få massiva leverskador av det och så. Det är vad jag minns direkt ur huvudet, jag har säkert fel.

Kolla här: http://en.wikipedia.org/wiki/Atkin%27s_diet#Criticism

;)

Ell sa...

Skitbra, får kolla in det där och skriva om uppgiften lite kanske. ^^

Malin sa...

Bara du inte anger Wikipedia som källa, BIG no-no. Sno Wikipedias källor istället =p

Ell sa...

Haha, nää, I know. ;P

SMAAART! XD