onsdag 31 januari 2007

They don't understand, what it's all about

Plugg, plugg, plugg... seriöst, den här veckan gör jag två grejer: glor på TV och pluggar. Försöker att vara dödsseriös inför matteprovet nästa vecka, så att om det går åt helvete så vet jag att det är läraren det är fel på och inte mig. Sen försöker jag catcha up på allt annat som jag ligger efter med: kost och hälsa-arbetet i idrott (börjar med det nääästa vecka...), bokrapporten om En världsomsegling under havet, och så tyskan på det. Orka.

Men det går mycket lättare nu när jag har en ny besatthet att tänka på - för er som inte redan räknat ut det rör det sig om Kim Possible den här gången. Ärligt talat har jag en stor del av min personlighet som alltid måste hållas sysselsatt med någon besatthet, annars känner jag mig uttråkad och ångestig och såna grejer, nu kan jag bara börja tänka på det jag har på hjärnan för tillfället, och sen är det chill med ångesten tills vidare.

Visserligen är det här en ganska mild version av hur det brukar vara, mitt huvud är inte helt och hållet fullt av KP, men det är ganska nära ändå. Jag har kommit på mig själv med att - upprepande gånger! - tänka "vad skulle Kim Possible gjort?" när jag inte pallat med saker, eller bara suckat och önskat att jag också fick koppla av med att rädda världen från Dr Drakken för lite omväxlings skull. Men värre än så är det inte.

Dessutom har jag räknat ut att en av anledningarna till att jag diggar KP så mycket (förutom att vi är rätt lika, som min brorsa påpekade: "har du blivit besatt av Kim Possible nu? Ja, ni är ju rätt lika varandra... men börja inte hoppa runt på massa lådor nu, bara för det!"), är att hela serien påminner lite om MAT-gänget. Viss humor är densamma, lite grövre i MAT-berättelserna kanske, och sen är det hela den här distansen till att de räddar världen hela tiden. Finns ju hur många serier som helst på temat "ungdom räddar världen", men jag har inte hittat någon serie förutom KP och MAT där de faktiskt påpekar hur enkelt det är för dem att göra det numera - KP är ju mer eller mindre kompis med sina ärkefiender, trots att de försöker döda henne hela tiden.

Och självdistans är ju skiten, som man säger!

That's enough of that shit.

Dagens ^^
Det var så JÄKLA skönt att träna idag.

Dagens :D
McDonalds har skitgoda nachos med dipsås för 15 spänn: garanterat vegetariskt.

Dagens >_<
Ooorka matte!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du jag förstår hur det är, den här veckan gör inte jag heller annat än att plugga och stressa för att hinna med att träna och försöka ta ett körkort. Men jag mår bra av lagom mycket stress så...

Fan, jag borde få se Kim Possible. Det verkar ju bra! XP Orättvisa värld.

Och har McDonalds något om faktiskt är gott? O_o Det måste jag testa... :p

M sa...

De har fått någon ny bönburgare också. McBean heter den XD

Fast den är ganska stark =/

Ell sa...

Trams: Det är ju bra för dig iaf :D Men det blir lite drygt i längden ändå...

JA, det borde du! Det finns typ ett avsnitt utlagt på YouTube, men det är värsta nördigt...

Jag vet, helt galet! :P


M: HAHA, den måste jag testa! XD

Anonym sa...

Jupp jupp. :p Det mesta kan nog bli drygt i längden, men då är det inte positiv stress längre utan negativ stress. Och den gillar jag inte...

Well, jag kan väl se det ändå. Nördighet skrämmer mig inte! :p

Väldigt sjukt!