onsdag 24 januari 2007

What's the sitch?

Jag är nörd, allright, men jag står iaf för det: efter att Martin nästan dödat mig med sina klagomål på min SMS-signal (som råkar vara en "kort" (bara några sekunder faktiskt!) inspelning från Meerkat Manor 2-reklamen på Animal Planet, den jätteglada, om någon vet vilken jag menar!), så bestämde jag mig idag för att byta till en coolare: kim-unikator-ljudet från Kim Possible.

Sen att typ ingen jag känner vet vad jag menar (förutom min syster som fick exakt samma idé idag) spelar ingen roll, min SMS-signal är kortare, mer SMSig (den är typ fyra pip, eller nåt sånt), och förhoppningvis kommer Martin sluta klaga. Dessutom känner jag mig sjukt cool.

Dessutom upptäckte jag att Kim Possible sänds 6.50 på vardagar (på Disney Channel!!! :D) och det slog mig att det vore ett ganska smidigt tillfälle att ändra mina morgonvanor med start fredag (då jag går till skolan nästa gång eftersom jag är sjuk nu), till att gå upp tidigare, typ 6.30, klä på mig och sen gör frukost och titta på det, och sen ha typ 40 minuter till på mig att fixa håret och sminka mig och sånt. Tro mig, jag kommer försent varenda morgon, om ändå med bara några minuter, så jag behöver styra upp mina morgonvanor!

Och så försöker jag - omoralisk som jag är ;P - ladda ner samtliga avsnitt och filmer från nämnda serie, bara för att den är så cool!

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: