måndag 15 januari 2007

Tarzan is handsome, full of surprise: he's really cute and his hair is nice

Och så åkte "högstadiet" och framför allt "Skolhagen" upp igen på utelistan: Lillasyster kom hem idag och berättade att två killar slagits massor där, och att "det var blod över hela skolan". Typiskt Skolhagen, tänkte jag. "Sen kom det en lärare, men det slutade inte, så han gick igen." Det var lite mer "WTF!?"-varning på det uttalandet måste jag säga, men fortfarande: typiskt Skolhagen.

Ja, jag älskade min högstadieskola.

Nu sitter jag och leker vuxen och fyller i papper om körkortstillstånd och annat skoj. För att slippa känna mig allt för ansvarsfull spelar jag The Sims samtidigt, och det går rätt dåligt för min familj (som består av vårt band på Popomundo :P), och är rätt kul faktiskt. Morgonkaos, liksom. :P

Jag insåg igår att jag hade lyckats glömma bort en av de allra mest ångestdämpande sakerna som finns: nämligen Vänner. Jag sov alldeles för lite inatt, men det var det värt, för efter att ha sett ett band med Vänner och legat i min säng och spelat The Sims 2 på mobilen i några timmar så kändes livet lite allmänt lättare och jag insåg att det nog går att överleva den här våren också.

Vilket ju kändes lite betryggande.

That's enough of that shit.

Dagens <3
Aqua!TV-Nord spelade de Toy-Boxs "Tarzan and Jane" och jag sjöng på den hela dagen tills Zackrid påpekade att nu är det nog Aqua och Indiana Jones-säsong igen. Han har helt rätt.

Dagens ò_Ó
Vi hade en vikarie på idrotten... som bara råkade vara -87a och heta Martin! Jag menar, det är för det första upprörande att han bara är två år äldre: måste han heta samma sak som min pojkvän!?

2 kommentarer:

Chriss sa...

Typ alla högstadieskolor suger -.-

Vi gör 2007 till ett bra år, right? :D

Ell sa...

Jag vet, det är något magiskt med dem...

Haha, japp! 07 är vårt år. Annars tänkte jag satsa på 08 som mitt år, av förståeliga skäl. XD