måndag 11 oktober 2010

Vampyrer

Nu är jag klar med förra veckans bloggformat. Vet inte riktigt vad som hände där, meen när jag börjat var det svårt att sluta. Anyway. Dagens spenderas med att plugga till min tenta imorgon, fast ikväll ska jag hem till Johan och titta på He-Man - Masters of the Universe, så dagen kommer i alla fall inte vara helt bortkastad!

Igår läste jag den här artikeln på Aftonbladet, om några freaks som högg en hemlös kille med kniv och sög hans blod. Han överlevde, lyckligtvis, men det roligaste är typ kommentarerna. Vanligtvis tycker jag att alla som kommenterar där är dumma i huvet, men inte just den här gången. :P

Cullen
Snygga vampyrer, he he. Dom tillhör då inte min familj för vi glittrar och skulle aldrig ha blod runt munnen eller på kläderna, vi gör det med stil, he he.

Oijennus
På min tid hade vampyrerna huggtänder. Man ser ju hur dagens ungdom har förfallit när de måste använda en kniv för att suga blodet från en uteliggare. Beklämmande.

Angust69
Glittrar dom?

saften
Så här får det inte gå till! Vi borde förbjuda något! Twilight? Greve Drakula? Blod i största allmänhet?
 Hmm, ja, det är såhär roligt man har när man sitter hemma och pluggar. Whoop, whoop liksom. Nej, nu är det väl bäst att jag tar tag i den där jävla berggrunden...

True story.

2 kommentarer:

Svedski sa...

Hehe, utelös?

//Unbraver

Ell sa...

Ja, som du förstår hade han det väldigt jobbigt! ;)