söndag 11 juni 2006

"Just remember that, Leia, because I'll be back."

Sådär, då har jag äntligen läst ut The Empire Strikes Back, vilket tog sin lilla tid. Okej att det tog längre tid att läsa A New Hope, men ändå. Om jag är duktig och motiverar mig själv (och solar, får man väl tillägga, idag solade jag en timme, faktiskt) så kommer jag kanske hinna läsa ut den innan nästa vecka. Sen ska jag läsa följande böcker i följande ordning:

The Da Vinci Code - igen. Jag måste se om den är lika bra som första gången (Bill Stjärnkvist dissade den nämligen igår, men jag tror inte på den dissen), och så vill jag ha läst den en gång till innan jag ser filmen, så att jag har lite att jämföra med. Vet iofs inte när jag får tillfälle att se filmen, men kan säkert tvinga någon rolig människa att se den med mig.

Atlantis. Vill egentligen läsa den här boken redan nu eftersom den verkar så bra, men jag har tänkt att jag ska vara duktig och försöka läsa The Da Vinci Code först, som uppvärmning, eller hur man nu vill se det. Aja, jag hoppas på den här boken.

Deception Point, om jag har fått Mamma att köpa den till mig tills dess, vill säga. Hon har iaf lovat att hon ska det, så jag hoppas hon håller det löftet. Sen vill jag läsa Digital Fortress också (den är för övrigt nyss översatt till svenska), så har jag tur kanske hon kan köpa den också. Kanske.

The Adventures of Han Solo. Jag vet, jag borde läst den här boken för länge sen, med tanke på att jag köpte den på sportlovet, men jag har liksom läst annat. Och faktum är att jag är lite rädd för den här boken. För er som inte vet det, så hörde jag först talas om den i fyran, blir det väl, efter att ha Googlat lite, och bestämde mig för att köpa den. Det blev såklart aldrig av, för jag visste inte var jag skulle lite, och jag gav liksom upp tanken efter ett tag, men den fanns där i bakhuvudet hela tiden. Jag hade någon naiv idé om att jag skulle leta efter den i USA när jag kom dit någon gång, men det blev inte mer än så.

Förrän jag råkade springa på den i SF-bokhandeln, och var tvungen att köpa den. I had to. Vissa saker är jag skyldig mitt forna jag, för who I am hates who I've been, och då försöker jag rentvå mig själv lite grann, genom att uppfylla mina gamla drömmar. Typ att köpa den här boken då, och jag måste läsa den, såklart, men jag vågar inte, för tänk om den inte är bra. Jag kommer bli besviken i så fall!!! :O

Efter det har jag lite Håkan Nesser som jag ska läsa om jag orkar, men jag kanske totalt har tappat läslusten vid det laget, så jag vet inte. Lite mer chic lit vore iofs också jäkligt nice att läsa, men vet som sagt inte. Vi får se.

Just det, måste klaga lite grann på ESB faktiskt, för de hade tagit bort "I love you" - "I know"-replikerna!!! Okej för att det funkar med "I love you. I couldn't tell you before, but it's true" - "Just remember that, because I'll be back", men just "I know" är ju så underbart. Annars måste jag säga att Donald E Glut verkligen förstått grejen med Han och Leias förhållande och att deras första kyss (han plockade bort 3PO!) fick mig att fnittra och högt och förtjust när jag satt i Humlegården och läste det (gubben på bänken bredvid glodde rätt misstänksamt på mig), det var bra!

Och imorgon ska jag kanske träffa Martin igen, yay. :) Fast han fick för sig att jag tröttnat på honom idag, det var elakt, med tanke på att jag tokSMSade honom igår, liksom. :S

That's enough of that shit.

Dagens ^^
Woooombat som vanligt, för han gjorde mig så glad igår genom att ha läst nästan hela Jakten på Angelinas IQ. Jag tror jag älskar Wombat.

Dagens :S
Skrivkramp. It sucks, and I wanna kill it.

Dagens XD
Min lillasyster har VÄRLDENS solbränna, hon är ASRÖD, och typ bara på framsidan av benen. Jag dör av skratt varje gång jag ser henne.

Dagens -_-
En helg utan chips och godis är inte bra.

Dagens :D
Boten Anna kommer bli årets sommarplåga, and I love it! (Och att Goo Goo Dolls gjort en cover på Vänner-låten gjorde min dag!)

Inga kommentarer: