tisdag 16 augusti 2005

Klass F1A

Så, nu har jag gått min första dag i gymnasiet. Det känns helt okej, min klass verkar vara ganska bra. En tjej som heter Nova tycker att vi ska skapa god sammanhållning och håller på och jobbar med det, det är rätt kul. ^^ Hon typ frågade alla om de skulle ta Roslagsbanan hem och såg till att de satt tillsammans och snackade, som jag förstod det. :P

En annan fett häftig grej är att en av tjejerna - Nathalie - är Kalles (i Jauvet!) syssling! Hon sa det när vi snackade sommarlov och jag nämnde Gotland, typ "Ja, jag såg att du hade en Jauvet-tröja. Min syssling är med där!". Så jag blev förstås intresserad av vem, och hon bara "Fredrik Granberg".

Men vänta lite, tänkte jag. Det finns ingen Fredrik i Jauvet! Fast det är lögn, för det första jag tänkte var faktiskt "Kalle heter Granberg i efternamn!", men det känns så löjligt att erkänna, så jag låtsas inte om det. Så jag hintade lite diskret att hon kanske sagt fel, och hon rättade sig direkt "Nej, vad dum jag är, det är ju Kalle som är med!". Jag tror att min reaktion var "Fan, vad coolt, honom är jag typ kär i!", och sen ville jag säga typ "Jag är typ besatt av dem", men det lät ännu löjligare, så jag ändrade mig till "Jag är typ galen i dem".

Hon tyckte i alla fall också att de var skitroliga. Vi har inte snackat så mycket mer om dem, men jag lovar er, jag kommer se till att det blir mer. Hon var förresten väldigt intresserad av teater också, plus att hon lajvade (vi är tre lajvare i klassen, en av dem går på TSS, han heter Micke), så henne ska det väl inte vara så svårt att bli kompis med? :P Hon var väldigt rolig och snäll också, så gå inte och inbilla er att det bara är för att jag är Jauvet-kåt.

Det börjar seriöst gå över gränsen nu! Jag satt och tittade ut genom fönstret när vi hade typ någon genomgång av något slag, och bara slötittade på massa grejer. Så helt plötsligt hör jag mig själv tänka "den där var ju ganska lik Mats" (alltså, Mats i Jauvet). Nästa tanke var en väldigt aggressiv sådan som sa "Men nu får den fan ta och skärpa dig Ellen, det var är en jävla bil!". Då insåg jag att det kanske var lite väl skumt det här...

Fast den var faktiskt lik honom! Jag kollade igen lite senare för säkerhets skull, och den fick mig seriöst att tänka på honom varenda gång! Det kan inte ha varit jag som är knäpp (nåja, inte bara...), de måste haft vissa likheter! Jag tänker i alla fall inbilla mig det, annars kommer jag att känna mig alldeles för tragisk.

Det var dessutom ganska många vegetarianer i klassen. Vid borde som jag satt vid åt fyra av sex vegetarisk mat, och en av de som inte gjorde det sa att hon fuskade och åt fisk. Det är ju fett nice! Jag hoppas iaf att de var vegetarianer, så att det inte är så att de bara åt vegetariskt för att det var godare än fisk, typ.

Aja, nu borde jag gå och lägga mig. Ska upp kvart över sju imorgon. Vad man än säger så är det fett deprimerande, för skolan är liksom inte hur kul som helst. Även om gymnasiet och ny klass är lite spännande.

Over and out.

Inga kommentarer: