lördag 30 juli 2016

App life

Lever applivet just nu. Testar allt, typ. Men när man äntligen skaffat en Androidtelefon och kan ha alla roliga appar som man tidigare bara hört talas om, då är det svårt att låta bli. Den enda jag inte gillat hittills var Snapchat, den var jag tvungen att avinstallera efter bara några timmar för den gav mig så mycket ångest.

Men är nöjd!! När man lagt 7k på en telefon kan man ju vara orolig för att den inte ska vara värd pengarna, men it fucking was. Älskar allt med den, att jag kan spela pokémon, att den är såååå mycket snabbare än min gamla telefon, att batteriet inte laddar ur efter fem minuter (bara om jag spelar pokémon), till och med att den är fett stor!! Allt med den är bra, kan seriöst rekommendera den till alla som funderar på en telefon med riktigt tangentbord (fast det skadar väl inte att vänta nån månad tills den är lite billigare).

Har tack vare telefonen skaffat Instagram också!! Okej, ska jag vara helt ärlig kunde jag ha det redan på den gamla, men jag tog bort mig därifrån efter en halvtimme när jag insåg att man bara fick posta kvadratiska bilder. Helt rimligt. Nu stör det mig inte alls lika mycket när jag är förberedd, så nu får ni ta och följa mig:


Jag har förstått att poängen med Instagram är att låtsas att man lever ett perfekt hipsterliv, så min fokuserar främst på växter. Menehh följ mig ändå, det blir skoj! Nu är det lite bilder på katter också eftersom jag kattvaktar åt min bror och hans sambo (delvis assisterad av Chriss och Trams).

Ikväll ska jag äntligen se Ghostbusters!!! SF har nån storts kampanj där man kan få 2000 poäng om man ser fyra filmer innan 14 augusti ... och jag tänker fan se Ghostbusters fyra gånger innan dess. Även om den är pissdålig.

Efter det ska vi på midnattssläpp för The Cursed Child! Trodde jag var alldeles för gammal för såna grejer, men English Bookshop kom och ville ha hjälp med att arra någonting och vi är alldeles för dåliga på att säga nej, såhär är vi nu. Men det ska bli kul! Kommer bli ett tiotal personer vilket känns mycket mer nice än de tusen som kommer att gå till SF-bok. Det är jag faktiskt alldeles för gammal för ...

True story.

2 kommentarer:

Vanda sa...

Dom har ändrat instagram ju så man inte ens behöver posta kvadratiska bilder längre!! Tryck på lilla runda symbolen i nedre vänstra hörnet på bilden så väljer du om den ska va hela bilden eller kvadratisk

Ell sa...

Ahh, jaa, det har jag sett! Men nu embracear jag de kvadratiska bilderna så gott det går :D