måndag 23 juni 2014

Bloggy

*klappar bloggy på huvudet*

Just nu funderar jag på om jag ska börja blogga här om mitt skrivande. Två saker ligger bakom den här fundering. Den första är att i "Ni som skriver"-tråden på Mugglis (där jag hänger ofta) har typ alla en skrivblogg och ibland vill man bara vara som alla andra (eller?). Den andra är att jag spenderar väldigt mycket tid med att vilja prata om skrivande och ingen vill lyssna, och i den situationen är det väl brukligt att börja blogga?

Det är ju ändå ingen som läser här så jag tänker att i så fall kan jag ju svamla ifred utan att störa folk. För jag misstänker att mitt eviga prat om skrivande just nu stör typ alla i min omgivning. Sorry not sorry. Det faktum att ingen läser är också bra, för om man är pretentiös och töntig men ingen ser att det händer - har man då verkligen varit pretentiös och töntig? (Ja. Ja, det har man)

Vi får se om det här blir av. Kanske. Troligtvis. Med största sannolikhet kommer jag skriva om skrivande i en vecka och sen ge upp. Good fucking times.

(Men allvarligt talat, vad ska man med blogg till? Jag skriver om mitt liv på Twitter, jag gör my fandom business på tumblr, håller koll på min träning på shapelink, snackar med folk på Mugglis, recenserar böcker på goodreads ... jag behöver inte min blogg till nåt längre. Herregudar)

Till att börja med kan jag väl säga att so far har jag fått ett svar på manuset jag skickade ut, det var Norstedts och var en standardrefusering. Tvivlar på att de läste mer än följebrev, meen jag visste ju hela tiden att det var lite storhetsvansinne att skicka till dem så jag blev mest glad över att jag fick svar på typ en månad. Förutom det är väntan på svar excruciating, för att vänta har aldrig varit någonting jag är bra på.

Man får väl hoppas att väntan är värd det i slutändan.

True story.

Inga kommentarer: