tisdag 7 februari 2012

Wrrrrrrrrrrr, wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bildkälla: http://www.rentex.se/
Slipmaskinen "Giraffen". Finns en som heter okapi också. Awesooome.
När man hör slipmaskinen och tänker "ja, jag är hemma". Finns säker massvis med människor som tycker att slipmaskin är exakt vad som behövs för att göra Gyllene Tider uthärdligt, men jag håller inte med. Ljudet av en slipmaskin berikar inte mitt liv, och framför allt inte min sömn. Sömn som var rätt dålig redan från början (helt säker på att jag aldrig hamnade i REM-sömn inatt, vilket är både bra och dåligt. Dåligt för, trött (typ), bra för då slipper man drömmar. Se Dio - Shame on the night för mer info). Fast slipmaskinen är inte värre än den där gången någon kom och borrade upp vårt badrumsgolv klockan fem på morgonen (okej, det kanske var nio. Jag har dålig tidsuppfattning när jag är trött). Där har vi fan ljud.

Imorgon kommer hantverkarna hit, och jag känner mig lite stressad. Inte för att jag, som många, är rädd för hantverkare eller tycker att de är läskiga (herregud, mina föräldrar renoverade konstant i ett år, man blev rätt van. Och så jobbar jag ju som målare ibland), men för att min lägenhet är så jävla liten så hur fan ska de få plats!? Kan bara sluta i kaos, tänker jag. Fast på något vis har de ju lyckats med de små lägenheterna på tredje våningen, så de kanske fixar det. Får man hoppas. Annars finns ju alltid den mkt lockande möjligheten att flytta hem till mina föräldrar...

Jag tycker att man borde få någon sorts bonuspoäng på tentan för att man pluggat ordentligt. Eller liksom, pluggat organiserat? Jag har inte suttit tolv timmar om dagen, men jag har ju haft sådan där studieteknik och gått upp innan nio på morgonen (vilket iofs hade mer med slipmaskinen att göra än någon form av motivation hos mig) så jag känner mig sjukt organiserad. Klockan är ett, och jag har redan pluggat i en timme och varit på gymmet!! Kan man inte få ett extrapoäng för det? Eller är bonusen att man klarar tentan pga sjukt organiserad och duktig? Om jag gör det ska jag hålla ett tacktal till slipmaskinen.

True story.

Inga kommentarer: