torsdag 23 februari 2012

It's a perfect day, in a perfect world


Känner mig så himla töntig som sitter och känner igen mig i den här låten, men that's life typ. Neee, men det är fan en asbra låt, som faktiskt blivit undanskuffad av massa andra GT-hits (inte för att de inte är bra...). ELLER ALLTSÅ JAG MENAR OJ VAD JAG LYSSNAR PÅ TWISTED SISTER HELA TIDEN FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA HARDCORE, ok?

Idag är en så jävla skön dag. Börjar inte förrän två, men vaknade ändå till liv vid åtta, käkade frukost, pluggade lite, och gick till gymmet. Rätt nice när man gjort allt det där innan klockan är tolv (och ja, jag vet att hälften av er vill säga upp bekantskapen med mig nu :P). Nu käkar jag lunch och chillar lite innan jag ska till skolan, och efter det ska jag på något som heter Årets boktipsare som är något pris som delas ut till, eh, boktipsare. Chriss praktiserar ju på Gilla böcker som arrangerar det tillsammans med Bonnier (tror jag, hahaha), så jag fick hänga med. Det är två trettonåriga tjejer som driver bokbloggar som nominerats, så jag hejar på dem. :D

Dessutom är det VÅR ute idag. Hur jävla skönt är inte det? Det har visserligen bara varit vinter i typ en månad, och jag älskar förvisso vintern, men av någon anledning är jag så sjukt taggad på vår nu (mkt ovanligt innan min födelsedag). Det är nog lite väl optimistiskt att inte ta sin vinterjacka, men jag svettades fan på väg hem från gymmet i vinterkläderna. Nice!

Enligt Posten är min nya mobil på Tempo och väntar, så jag hoppas att det dyker upp en avi snart. De brukar vara duktiga på det, så jag hoppas att jag kan hämta ut den ikväll. Känner mig som en treåring, men jag orkar inte vänta meeer! Vill ha nu nu nu nuuuu.

True story.

Inga kommentarer: