lördag 3 juli 2010

Red head redemption

Efter att ha klippt av mig håret kände jag att det var dags för en annan förändring i mitt liv, att bli somewhere between a blonde and a brunette så att säga. Såhär blev det:

Fett fint, yes yes! Eller ja, jag är nöjd iaf, och efter två blekningar och en färgning finns det inte en chans att jag skulle göra något åt det igen även om jag inte var det. Men som sagt, det blev sådär mörkrött och snyggt som jag vill ha det. Sen minns jag från min förra period som rödhårig att det brukade rinna av rätt fort, men vi får se hur det blir!

Anyway, det här är nog det mest produktiva jag kommer göra den här helgen. Sen blir det mest Supernatural. Och möjligen att jag ger mig ut på en jakt efter en McDonalds-paj eftersom jag fått en weird craving efter dem (och jag menar WEIRD med tanke på att jag hatar paj och McDonalds. Man tycker ju att kombinationen borde leda till något fruktansvärt ondskefullt, men I guess two wrongs make a right).

True story.

8 kommentarer:

Svedski sa...

Jag är ju också rödhårig numera, färgar med henna. När jag har prövat förut har det ju bara blivit gulorange, men jag tror att eftersom jag började henna håret när det redan var rött så funkar det! Typ... Men jag har ingen aning om hur det kommer gå när jag ska försöka färga om det sen...

//Bledl Uptshwi Suppladi

Linnea sa...

Fett snyggt!!!!!! Wah. Jag ska nog bli rödgårig i höst igen. >:D

Chriss The Ninja Pirate sa...

Skitsnyggt! :D

Jag har förresten planerat att du ska färga mitt hår när du kommer hit... XP

Ell sa...

Svedski: Aha, spännande! Jag kör med vanlig hårfärg, är inte mogen för henna än tror jag...

Linnea: Tack! Det tycker jag lätt att du ska bli!!

Chriss: Taack! :D
Haha, awesome, jag har fantastiska hårfärgarskills numera!

Anonym sa...

Supersnygg!!!! :D

Ell sa...

Tackar!! :D

Caroline sa...

eventuellt jättesen kommentar, men det kan funka att skölja håret i (utspädd) ättika! det funkar för mig och för minst en till iallafall. snyggt var det iallafall, så det kan ju vara värt att prova om det visar sig att det funkar! :)

Ell sa...

Haha, tack!
Ättika känns... läskigt. XP Hittills har jag klarat mig i alla fall, så det verkar gå bra just nu. Men i värsta fall får jag väl testa! :P