torsdag 31 juli 2008

"Våran vän Harry Potter fyller år idag."

Okej, om typ tjugo minuter går min buss och jag måste hinna köpa något att äta och dricka på bussen, så här kommer en snabb update från mitt liv medan jag dricker kaffe:

Erised tog död på mig, trots att det var ASNICE, så nu tar jag lite semester och sticker till Trams ett par dagar. Jag tänker inte vara inne på internet under de dagarna om jag kan undvika det. Detta är nog rätt viktigt för den senaste veckan har jag inte orkat jobba alls vilket kommer resultera i en jättedålig lön. Fail.

Annars... hmm... jag hade nog inte så mycket mer. Jag blir förstås mobbad på jobbet för Erised, men det kan jag hantera. Tele2 verkar inte uppskatta mitt blåa hår dock, så det har jag också fått lite skit för. Hoppas det försvinner till nästa vecka.

Aftonbladet och Expressen äcklar mig lika mycket som vanligt. All hysteri kring Arboga-tragedin eller vad den kallas gör mig illamående. De har gett ut en specialupplaga bara om det nu ser jag, för löpsedlarna är inte detsamma som imorse. Herregud. Men på måndag återvänder Metro iaf, då ska jag tvinga Trams att följa med mig och hämta en.

Det var allt för nu. Nu ska jag svepa kaffet och skynda till bussen!

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: