söndag 6 juli 2008

A good friend will bail you out of jail after a fun night out - a great friend will sit beside you, saying "damn, that was fun!"

Igår var jag lite sur på En Viss Person (vars namn snart kommer att ändras till hans rätta namn eftersom alla på jobbet numera känner till det - rykten sprids för snabbt), vilket fick mig att inse att jag har väldigt bra, tja, kompisar är fel sammanfattning eftersom vi pratar om Trams och min lillasyster, men bra är de iaf.

Det som är bra är att jag fattar ju att Trams inte tycker särskilt mycket om honom, för, let's face it, de två är ungefär så olika man kan bli. Jag har inte heller särskilt mycket gemensamt med honom, det är som hon själv säger "ett mirakel att du fortfarande träffar den där killen". Ändå, när jag först är förbannad på honom och sen ändrar mig och sticker och träffar honom, så säger hon inte att jag är dum i huvet fast jag vet att hon tycker det. Det är bra med såna vänner faktiskt.

Sen min lillasyster är minst lika fantastisk, för hon ringer upp mig när jag är på väg dit, frågar varför i helvete jag ska träffa honom, och sen ber hon mig hälsa att han är en jävla fitta. Hon ringde mig när jag var på väg hem också och bad om en förklaring, och avslutade det samtalet med "det är bra, ta ingen skit". Jag är så stolt över henne!

Nu ska jag vänta tills Torchwood börjar och sen ska jag dreggla över allas vår favoritbög John Barrowman. Vars signerade foto ligger någonstans på mitt rum...

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: