torsdag 3 juli 2008

"Det är Greenpeace-möte i Norrland."

Snake! ^^Note to self: taco bar är gott OCH man kan få vettig mat för mindre än 50 spänn. NICE. En annan bra grej är att jag verkar ha fått studiebidrag, så det var 1000 spänn mer, och jag kunde uppgradera mitt månadskort till ett sommarkort och bara betala mellanskillnaden, så där sparade jag typ 300 spänn till. YES. Bara jag inte äter på ett par dagar så kan jag köpa skor.

Idag stod jag och en typ som heter Noel i Täby Centrum, vilket ju var fett nice för då kunde jag få skjuts hem av mamma sen. Dessutom träffade jag massa människor jag kände där som jag kunde prata med, inte helt fel. Den fina telefonen på bilden hittade vi i montern, och dagens uppdrag blev då att sälja den. Det gick inte så bra, fast Noel var ävligt nära. Vi fick dock inte igång den själva utan fick hjälp av en som heter Stigels och glider omkring och skickar topplistor för det mesta, men då kunde man spela Snake på den vilket var fett awesome! Fast batteriet dog direkt och vi hade ingen laddare, FETT SYND.

Och sen lät han lite som en viss rektor i en viss film baserad på en Shakespeare-pjäs när han glatt utbrast KATT!Annars har dagen mest, som avslöjas av andra bilden, spenderats med att rita på varandra (varför Noel tyckte att det skulle stå katt på mig vet jag inte), slåss, och diskutera hur tidsresor faktiskt fungerar. Vi stod säkert i en kvart och hade en lååång diskussion om det och jag försökte förklara de två olika teorierna som finns (eller de två möjligheter som finns vid tidsresor liksom), men diskussionen dog lite när jag påpekade att den ena teorin gör det möjligt för en person att bli sin egen farfar, och det är ju lite äckligt. Noel vart för fascinerad av det för att samtalet skulle fortsätta.

Sen har jag och En Viss Person också kommit fram till att något som vore sjukt coolt vore ju om vi kunde byta kroppar och sen ha sex med varandra, för då skulle man ju ha sex med sig själv. Jag menar, det är en rätt sjukt coolt idé om man tänker på det. Någon som vill utföra lite avancerad hjärnkirurgi? ;P

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: