lördag 12 juli 2008

"Du borde planera att bli sjuk bättre..."

En fin illustration av de vita prickarna i min halsNär jag vaknade imorse och hade ont i halsen för andra dagen i rad fick jag plötsligt för mig att se hur det såg ut där. Inte för att jag misstänkte att jag hade någon skojig sjukdom som skulle visa sig, utan för att jag ibland fascineras av att se hur ställen som man normalt sett bara känner ser ut. Så jag ställer mig och glor och OH GUD HJÄLP VAD ÄCKLIGT, där är massa vita prickar (som jag försökt illustrera på bilden). Eller ja, det ser snarare ut som typ mögel, vilket ju är sjukt äckligt. Jag är lite rädd för mögel faktiskt (det är Trams också, så det kommer alltid finnas färsk mat när vi flyttar ihop) så att ha det i halsen... not so great.

Jag kanske inte är något geni, men jag räknar ju ut att vad de äckliga vita prickarna än är, så är de ansvariga för mitt halsont. Då kan man ju fråga sig om det också är så att när de försvinner så försvinner halsonten. Det borde vara så. Frågan är hur man får bort dem? Jag konstaterar snart att det inte är som vanligt slem som man kan fräsa eller gurgla bort, men kommer fram till att det i alla fall är värt att se om de går att skrapa bort. Eller jag kommer egentligen inte fram till det, jag bara tänker tanken och sen utan att jag vet hur det gick till står jag där med en topz och petar för att se vad som händer. Ingenting.

Så, genialisk som jag är, konstaterar jag att de nog inte går att få bort så enkelt som jag hoppas, och gör som jag alltid gör när jag ställs inför ett problem jag inte kan lösa själv - jag går och gnäller hos Mamma. Hon gissar att det är halsfluss, och efter lite diskussioner har jag plötsligt ringt Mayer ("jag har ont i halsen och det ser skitäckligt ut därinne"), sagt att jag kommer sent, och ska iväg till läkaren. Jag fick pencilin utskrivet, så jag hoppas jag blir bättre snart.

Next in line för att lägga ut löjliga mängder pengar på en mobilSen stack jag till jobbet, fast jag egentligen ville sjukskriva mig och vara hemma. Men nej, då skulle ju Mia få stå ensam så jag var tvungen att åka dit för hennes skull. Blargh. Jag jobbar för mycket känns det som ibland.

Igår var mer nice. Jobbade halvdag i Kista och slutade halv tre, vilket visserligen var drygt pga bild nummer två - nya iPhone släpptes och folk köade ju rätt seriöst utanför Telia-butiken. Men det gick att sälja ändå, så det var chill. Dessutom gick jag och Linda och såg Mamma Mia! när jag slutat, och sen fikade vi ett par timmar, och det var nice, så dagen var absolut inte bortkastad.

Nu ska jag hänge mig åt kladdkaka och, tja, något hittar jag väl på. :P

That's enough of that shit.

2 kommentarer:

Chriss sa...

Men åhhh, har du sett Mamma mia? Det vill jag också göra! :(

Christine sa...

Mamma Mia är så stört underbar :D