torsdag 14 juni 2007

Run, run away

Är det något som är värre än att gå upp "tidigt" så är det morgontrötta datorer. Alla program segar, den vill inte stänga av sig, och folk bara måste skriva till en på MSN det första de gör så att allt blir ännu drygare. Fuck it, säger jag.

Om ungefär en timme sticker jag till landet och är där tills på lördag. Förhoppningsvis blir det bättre väder eftersom planen är typ sola, läsa och spela pokémon (och titta på-- har vi sexan på landet fortfarande? Jag måste ringa och fråga), men det är rätt okej även om med dåligt väder, egentligen vill jag ju bara bort.

Nåt säger mig att jag måste ta tag i min oändliga längtan bort härifrån och sluta fly runt hela landet (nästa vecka ska jag till Trams, sen vill Macca att jag ska hälsa på henne, och sen Kristianstad), och stanna kvar och ta tag i problemen. Men orka.

På lördag är det återträff för alla som brukade vara på hoggyträffar när jag började gå, och det ser jag fram emot! Vi började snacka runt hoggys nerläggning men kom aldrig igång med någon träff då, så det blir en på lördag istället, på sista hoggyträffens halvårsdag (vilket var en kosmisk slump). Det bästa är att ingen av de som vi frågat har varit "hoggy? Pleeaasee, niggah, det är sååå töntigt" utan alla bara "shit, vad kul, lätt att jag kommer". Så det ska bli skoj.

Tills dess!

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: