söndag 15 april 2007

Gråa dagar skyndar aldrig på

Sen det tog slut med Martin har söndagarna blivit otroligt trista. Jag menar, de var rätt händelselösa innan, det var vakna på morgonen, gnälla för att Martin vill gå upp och inte jag, äta frukost, glo på TV, åka till Uppsala... Martin framför datorn, jag framför Disney Channel. Inget speciellt, liksom. Fast då slapp man ju vara ensam iaf.

Så för att ha något att göra och inte deppa alltför mycket har jag gjort söndagar till Feel Good-dagar. Gymma på morgonen (fast idag gick det sämst), sen Feffoträffar om det hinns eller orkas med (fast inte den här veckan, är i karantän), och så på kvällen blir det Wild Kids, fortfarande Disney Channel, och hårinpackningar och ansiktsmasker och grejer. Det känns inte lika hemskt då heller, speciellt inte när det är vår ute.

Nu är det dessutom The Cheetah Girls på Disney Channel också, vilket är trevligt för man mår bra när man sett den. Det är ju sällan olyckliga slut när det är Disney, liksom. För övrigt spöade jag Elite Four för första gången på pokémon idag också, en applåd till mig! :D

That's enough of that shit.

4 kommentarer:

Svedski sa...

Smart du är! Borde jag också göra. Eller iaf en lista på saker jag borde göra när jag är på dåligt humör. Eller nått:P

Ell sa...

Haha, ja, typ. :P Det är nice iaf!

M sa...

Fett najs =P

Köper du engångs inpackningar eller nåt på tub? Jag har problem med att hitta på tub ;_; *I-landsproblem*

För att hjälpa dig med dina söndagar föreslår jag att vi förlägger våran helgfika till på Söndag =p

Ell sa...

Yes. :P

Mamma har köpt någon burk eller nåt som jag brukar sno av. Har ingen aning om var den kommer ifrån...

Mjaa, jag har typ lovat att gå på feffoträff då. :P