onsdag 11 oktober 2006

In a world that speaks of ugly as the cardinal sin

Jag får vl bara gå rakt på sak och erkänna: jag har skaffat bilddagboken.

Jag vet, det är hemskt, efter att ha varit en av de som starkt motsatt mig den hemska sidan som bara består av onödig offentlig skit och posebilder på en själv samt fula bilder på ens kompisar (så att man ska framstå som den lyckade i gänget, of course) har jag fallit för trycket och skaffat mig en sån där. Men jag ska i alla fall försöka vara lite sådär oseriös, med lite humor istället. Tyvärr kan inte ens jag ta bort de där hemska visdomarna de har längst ner på varje sida, och som råkar vara det som fått mig att vara emot sidan så länge som jag varit det, men jag gör vad jag kan.

Så om jag inte skriver heller eller ni orkar läsa kan ni ju bara kika in där och kolla lite spännande saker som hänt. Om jag orkar ska jag uppdatera den dagligen (good luck on that one, Ell), även om det bara blir typ ett inlägg från Hoggy eller nåt annat odjupt som dyker upp. So now you know vad som finns på http://somenspegelboll.bilddagboken.se

I övrigt har jag inget att säga, så jag avslutar den här och godtar en utmaning som jag fick av Hanna istället. Och så ska jag läsa om hennes resa till Paris som jag är sjukt avis på, för alla verkar resa bort utom jag nu (Moltena (på hoggy, alltså) ska typ till ROM nästa vecka, så orättvist!). Fuck it.

That's enough of that shit.

Dagens ^^
Jag klippte mig? Vettefan, det har bara varit TV och plugga hela dagen, så. Men jag hittade Hitler iaf efter att han sprungit iväg, det var bra.

Dagens >_<
Orka skolarbete. Orka naturkunskap. Orka tyska.

Dagens XD
"kärlek är att ha abstinens när man inte rört vid människan på en minut. fast det kan nog räknas som psykotisk besatthet också."
- Bara så att jag har citerat det överallt: emojerk är djup som fan.

Dagens XP
Bara för att jävlas med Trams så: http://mesmorizee.livejournal.com/ Den jäveln har haft en hemlig blogg sen i söndags!

Inga kommentarer: