onsdag 4 januari 2006

Gott nytt år! ^^

Ja, gott nytt år alla människor och andra som läser årets första inlägg i min fantastiskt roliga blogg (höhöhö...), eller något annat jätteroligt och egocentrerat som jag inte orkar skriva här (vill ni läsa egoistiskt dravel? Jag rekommenderar Da Muskot Blogg!). Jag hade tänkt skriva ner mina nyårslöften och klaga lite (yessss, oväntat eller? :P).

Okej, årets nyårslöften är:
  • Provocera mera!
    Jag har kommit fram till att det är så otroligt snällt och puttenuttigt överallt, framför allt i min klass och på typ Hoggy (inget illa ment... eller JO, det var det!!!), och därför tänkte jag försöker provocera och dissa folk så mycket som mitt samvete klarar av år 2006. Så får vi se hur det blir...
  • Bli ihop med Darin/skaffa ett jobb
    Slash-löfte! Om jag lyckas med det ena slipper jag det andra... anyway, att bli ihop med Darin är alltså en del av min provocera mera-idé (som även innehåller en plan på att börja rita mustascher på allt och alla, efter att jag blivit ihop med D), eftersom jag kommer provocera samtliga av Sveriges fjortisar. Först de som hatar Darin, för att jag är cool och är ihop med honom, och sen de som älskar honom för att de älskar honom. Om jag inte lyckas ska jag typ hitta ett jobb.
  • Lära mig jonglera
    Jag hade någon idé om att jag kanske skulle försöka ha åtminstone ett seriöst löfte också, som inte innebar att jag skulle förstöra för andra. Så jag valde det här. Typ. Sen har jag även ett par Sawyer-löften, nui kan kolla dem här.

Sådärja, då har man lovat lite bättring om sig själv också. Fantastiskt. Jag har en plan inför nästa år, den går ut på att jag ska bli fet ungefär vid november, och sen kan jag ha som nyårslöfte att bli smal, och det lär ta mig typ två veckor eller nåt (med min kroppsbyggnad lär det bli svårare att bli tjock... jag och Chriss har försökt hela lovet!), så då har jag varit jätteduktig som höll mitt nyårslöfte och kan skita i allt resten av året. Smart, va?

Nu ska jag klaga lite också, för det är roligt! Något som börjat störa mig otroligt mycket på senaste tiden är att folk alltid måste vara så alternativa när de ska önskar varandra god jul och gott nytt år. De står liksom över den här vanliga grejen med bara säga så helt enkelt, och måste komma på någon rolig variation. Jag dör.

Men seriöst! Alla bara, grod jul, grått nytt hår, grattis på hjulafton (FULASTE!), nytt år gått/gott (från Wombat, lite rolig iaf), goth nytt år, och så vidare. Dö. Den enda som jag tycker är någorlunda okej är god jävla jul men bara om man säger det sarkastiskt när man inser att saker och ting verkar gå åt h-vete. Typ.

Japp, det var årets första klagan från mig ("ah, jo, visst; årets första klagan!? Riiight", sa Chriss sarkastiskt när jag skrev så), i alla fall i den här bloggen. Mer kommer nog när jag kommer hem eller något annat djupt.

Ett fint citat från Chriss: "alltså, 05 var ett så bra år, det var jämt, det var bra att skriva. 06 är inte lika bra, det är inte jämt" och det, mina damer och herrar, är förklaringen till Christines betyg i matte. Eller inte, för hon har visst VG.

Over and out.

3 kommentarer:

Anonym sa...

oho, provocera är jättebra, jag hänger på, jag har redan börjat smådissa folk i klubben du hatar att älska, du vet vilken jag menar.
försten stog det på tv4´s lostsida att hon som spelar Ana riskerar 18 månaders fängelse... hehe, ´BYEBYE ANA!

Ell sa...

JAAA!!!! 18 månader är CP-länge!!!!! DÅ KOMMER HON DÖ I SERIEN!!!

Jag hoppas att domaren hatar Lost...

Anonym sa...

HAHHAHA jAAA