tisdag 17 januari 2006

Go, go Gessle!

www.sonofaplumber.com kan man ladda ner hela Mazarin-skivan - gratis! Dessutom finns ett bonusspår, orginalversionen av Spegelboll. Måste ju säga att låten som vi (jag?) känner den, är ju mycket bättre, men det är kul ändå.

Fett bra gjort av Gessle, trots allt. Jag har varit aningen sur på honom efter alla kopieringsskydd och grejer, men nu känner jag hur min respekt (?) för denna underbara artist ökar. Visserligen har jag redan skivan och har haft den ganska länge, men det är inte det som är poängen.

Det tycker jag fler artister borde göra (hint, hint), lägga ut gamla skivor på nätet. De nya skivorna kan de ju sälja i affärerna ett tag till, de är ju nya trots allt (ochivärstafallladdarvinerdem...), men de gamla borde man ju nästan kunna få gratis. Iaf några av dem. Jaa...

Idag var värsta Star Wars-feeling när jag och pappa råkade köra fast med bilen. Vi hamnade på en jätteisig yta och kunde inte köra därifrån, dessutom blev det ännu svårare eftersom det var uppförsbacke. Jag hade sån lust att citera Leia och säga "Would it helped if I got out and pushed?", men jag visste inte om pappa skulle känna igen det och kunna svara ("It might" ska man säga, precis som Han). Det var lite kul trots det, jag menar, vi var ju t o m på en is (scenen utspelar sig på isplaneten Hoth, för obildade...).

Nej, nu ska jag nog försöka läsa ut Vingklippt Whiner och gå och lägga mig. Var grymt trött imorse, det var inte kul. Dessutom har jag en engelskagrej som jag borde ha gjort, men jag hade inte pappret hemma och blabla. Får se hur vi löser det...

Btw, jag har varit duktigt idag, och uppdaterat ALLA mina bloggar. Slå det ni, hela tre stycken. Så marsch iväg och kika på de andra, och kommentera. ;)

Over and out.

Inga kommentarer: