söndag 6 november 2005

I'm ever so Lost

Lostlostlostlostlostlostlostlostlostlostlostlost... Det är enda jag tänker på just nu, och alla vet om det, så egentligen tror jag inte jag har så mycket att skriva, men jag gör det ändå. Jag har ju köpt DVD-boxen, och jag älskar den, vi ska gifta oss på torsdag (eller inte, men nästan...), och jag ska snart sätta mig och kolla på några avsnitt till. Bäst är det.

Och nu märker jag massa små hintar som finns i de första avsnitten om vad som komma skall. Vilket är jätteroligt, jag måste öva upp mig på att se såna saker och bli världsbäst på att förutsäga Lost. Eller nåt åt det hållet. Kanske inte, men jag skulle vilja göra en svensk Lost-sida. Alla andra länder har sina sidor, men Sverige har bara någon jättekonstig, och typ TV4.se, och hur kul är det liksom?

Men jag skulle inte kunna göra en snygg sida, få tillräckligt med information eller orka sköta den, så just nu är det bara en fåfäng idé från min sida. Får se om jag orkar göra den verklig någon dag. Man vet ju aldrig? Jag har ju trots allt Dreamweaver, och där kanske jag kan göra något spännande. Kanske.

Jag blir fett irriterad på vissa personer också. Just nu är det Thomas från min förra klass. Han har inte pratat med mig på jättelänge, men idag gör han det. För han fyller år idag, och vill att jag ska säga grattis. Och jag tycker att det är fett töntigt att bara prata med någon för att de ska gratta en, så jag dissade honom och sa bara "Wow" när han sa att han fyller år. Hah.

Jag lyssnar på en jättebra låt just nu. Den är instrumental, men det är en av de bästa jag hört. Vet inte var den kommer ifrån, hittade den på en italiensk Lost-sida, det stod att det skulle vara en video, men det var det inte. Jag känner igen den från Lost, men jag vet inte riktigt varifrån. Tror det är från någon av alla reklamfilmer jag sett på internet.

Typ den här, jag älskar den! Jag älskar den nästan mer än DVD-boxen (jag sa nästan!), och det säger ju en hel del. Den är så vacker! Den bara visar den ultimata dekadensen, I love it! Kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna... Dessutom finns det en till som inte är lika bra, men den har sin charm också.

Nu ska jag bara fixa klart lite er på min powerpointpresentation (om Lost), och sen ska jag se några avsnitt av det också. Älska, älska, älska, älska! :D <3 (Oh my God, använde jag just FÄRG!?)

Over and out.

Inga kommentarer: