måndag 28 november 2005

Om Vänner och hår

Jag har klippt mig. Jättemycket. Mitt långa hår bara försvann, nu har jag kort hår som jag fluffar upp på morgonen, så att jag får värsta punkfrisyren (Lina beskrev det så, jag insåg att hon faktiskt har en poäng). Det är snyggt! Och jag är inte alls så ovan vid det som jag trodde att jag skulle bli.

Anyway, jag hade en skum dröm natten till igår. Jag klippte mig ju i lördags, och jag har en gissning att jag såg ganska mycket Vänner då också. Jag låg uppe och kollade till typ halv tre, eller nåt. Det roliga är att min lillasyster dök upp vid halv två, och jag sa typ "ska inte du sova nu", och svarade "jooo..." och så gick hon igen.

Sen dök hon upp igen, fem minuter senare, utan ett ljud, och bara satte sig ner i sängen och började glo. Hon sa typ ingenting heller, hon bara satt där. Efter ett tag la hon sig ner och försökte sova, så då körde jag ut henne. :P

Anyway, min dröm. Det börjar alltså med att jag kommer till skolan efter att jag klippt mig. Jag har luva på mig, för jag tycker det är jätteläskigt att visa och vet inte vad jag ska göra. Så jag går ner i matsalen, och i korridoren som går mot matsalen möter jag Nova. Grejen är den, att det är inte Nova egentligen, utan det är Rachel från Vänner. Hon vill såklart direkt att jag ska ta av mig luvan och visa hur det ser ut.

Så jag gör det, och frågar typ "vad tycker du?". Hon får något besvärande i blicken och lutar sig fram och kommenterar något på matselden (kommer inte ihåg vad hon sa, men typ "gulasch" eller nåt). Självklart blev jag väldigt ledsen och gick därifrån.

På något vis hamnar jag i en soffa, där jag sitter och snackar med Joey och Chandler, tror jag. Ross kanske var med, jag kommer faktiskt inte ihåg. Vi sitter iaf och snackar lite allmänt, jag vet inte om de säger något om mitt hår eller inte. Jag tror de gör det, och jag tror det de säger är positivt.

Sen dök Phoebe upp och sa att mitt hår var jättefint, och då blev jag glad igen, och sen kramade hon mig. Och sen vet jag inte om Rachel kom tillbaka och sa att mitt hår faktiskt var fint, och så vidare, typ. Jag vaknade precis då och hade panik, och när jag inte lyckades fixa mitt hår som jag ville bröt jag ihop litegrann.

Men nu är det lugnt, jag har hårgelé och hårlim (fråga inte...) som jag kan styla det med så att det står upp fint och fluffigt, och då är skitsnyggt, och jag är nöjd. Och alla som har sett mig har varit jättepositiva, t o m folk i F1B som jag typ aldrig pratar med dyker upp och säger "gud, vad snyggt" eller bara gör tummen upp och visar vad de tycker. Så nu känns det bra.

Däremot skrämmer det mig att jag har mystiska drömmar om Vänner, och det skrämmer mig ännu mer att jag faktiskt drömde om Nova i natt igen! Jag kommer däremot inte ihåg vad drömmen handlade om, men jag vet att hob var med lite grann, som en bifigur. Typ.

Nu funderar jag på om jag kanske ska jobba lite med webbdesignen, eller om jag ska skita i det som vanligt...

Over and out.

2 kommentarer:

Anonym sa...

AAH, dina drömmar är sjukt mycket roligare än mina. jag har aldrig drömt om vänner. dock drömde jag att jag inte fick sova något för att jag skulle trycka på knappen-som-räddar-världen var 108:nde minut. jag hade seriös sömnbrist i min dröm och var så jävla frustrerad för att jag aldrig fick sova. sawyer skulle egentligen trycka på den tillsammans med mig, men han hade inte dykt upp.
jag undrar vad den betyder, min dröm.

vem är hetast i vänner enligt dig?
jag tycker lätt chandler, för han är så sarkastisk och underbar.

Ell sa...

Fast du drömde väl att Sawyer ville bjuda dig på stört mycket glass om du hade sex med honom? Det tycker jag låter kul. :P
Jag drömmer ju aldrig om Lost... :P

Du har BRA killsmak ju! Jag skulle också ta Chandler, för han är så kul! :D